Max Payne 3 (2012)[BlackBox]-[Zamunda-TOR]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Altın Üye
Reaction score
0
MaxPayne3qaz_front.jpg

ÖZELLİKLERİ: kesintisiz, son derece ayrıntılı, sinematik deneyim için Rockstar Games tarafından geliştirilen; Gelişmiş Bullet Time ® ve Shootdodge ™ ve şık eylem çekim için Final Kill-kam mekaniği; Kesici kenar amaçlayan, hedef ve hassas, sıvı topçu savaşı için animasyon süreçleri; Koyu , Max Payne, video oyunları en ikonik karakterlerinden biri dönüşü kronolojik çarpık bir hikaye; gerçekçi hareket için Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) ve yeni bir seviyeye; Natural Motion Euphoria karakter Davranış Sistemi ve yepyeni bir iterasyon arasındaki sıkı bütünleşme çevre bilincinin; inanılmaz ayrıntılı işlenmiş silah geniş bir yelpazede: çekiçler horoz sırt, kabukları odasından çıkarmak ve her madde tek tek bu etkinin an ateş oluyor ikinci bölünme modellenir; Gelişmiş parçacık fiziği ve yok edilebilir ortamları sahne dramatik ve kaotik silah kavgalar için; serisi Yeni, zorlayıcı ve bağımlılık multiplayer deneyimi tek oyuncu oyunun karanlık ve acımasız ortamına uyumlu
ibtBxl4Bzn01yI.gif

MaxPayne3qaz_front1.jpg

## Коментар : Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person

Подобни игри: Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition, Devil May Cry 4, God of War, God of War 2, Ninja Gaiden 2, Iron Man 2, Dead Rising 2 (2010), Cold Fear, Dead Space, Resident Evil 4, Silent Hill: Homecoming, Resident Evil 5 (2009), Alan Wake (2012), Alone in the Dark (2008), Alone in the Dark: The New Nightmare, Nocturne, Silent Hill, Silent Hill 2

Интерфейс: Английски (ENG)

Multiplayer: да

Publication Type: Rip / Crack: enclosing (Reloaded) / full game

FEATURES: Developed by Rockstar Games for a seamless, highly detailed, cinematic experience; Advanced Bullet Time® and Shootdodge™ and Final Kill-cam mechanics for stylish shooting action; Cutting edge aiming, targeting and animation processes for precise, fluid gunplay; A dark, twisted story chronicling the return of Max Payne, one of the most iconic characters in videogames; Tight integration between Natural Motion’s Euphoria Character Behavior System and a brand new iteration of the ; Rockstar Advanced Game Engine (RAGE) for lifelike movement and a new level of environmental awareness; A wide range of weapons rendered in incredible detail: hammers cock back, shells eject from the chamber and each bullet is individually modeled from the split second it’s fired to the moment of impact; Advanced particle physics and destructible environments set the stage for dramatic and chaotic gun fights; New to the series, a compelling and addictive multiplayer experience to match the dark and relentless atmosphere of the single-player game
## Изисквания : Microsoft Windows XP / Vista / Seven; Processor: Intel Dual Core 2.4 Ghz / AMD Dual Core 2.6 Ghz; Memory: 2 Gb; Video Card: 512 Mb, Shader Model 3.0, c support for DirectX 9.0c; Sound Card: Sound device compatible with DirectX 9.0; Hard Drive: 24 Gb
## Допълнително : За инсталацията: Зареждате в DAEMON Tools Lite и инсталирате в папка по избор. 24.1 ГБ след инсталацията. Времето зависи от мощността на компютъра ви.
Тествано на: Windows 7 Ultimate 32 bit, Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20 GHz, 3.00 GB RAM,Video NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB).
Before start installing, disable your Anti-virus.
dasdsad2321321.jpg

## Производител : Rockstar Games

## Сайт на производителя : Rockstar Games

## Снимки от играта : Снимки

## Коментар : Изгубил работата си като полицай, Макс е на ръба, алкохолизиран и пристрастен към обезболяващи лекарства. Останал безработен, той напуска района на Ню Йорк и се озовава в Сао Пауло, където работи в процъфтяващата сфера на частната охрана. Последното му назначение е да пази семейството на богатия търговец на имоти Родриго Бранко и двамата му братя – местния политик Виктор и най-малкия – обичащият партитата плейбой Марсело, както и съпругата на Родриго - Фабиана Бранко и сестра й Джована.

Централно място в Max Payne 3 заема историята на пропадането на Макс от изпълнен с желание за мъст, облечен в кожено яке детектив, обикалящ булевардите на Ню Йорк до пречупен мъж с обръсната глава, търсещ справедливост из враждебните улици далече от дома.

## Изисквания :

Минимални:

Processor: Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent

RAM: 3GB System RAM

Video card: NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM

HDD: 23 GB of free space

## Инсталация :

1. Маунтнете или запишете на диск исо файла

2. Инсталирайте

3. Уверете се инсталацията успешно е инсталирала : 1. Social Club 2.MP3_Launcher. , ако не е , инсталирайте ги от isoRedist , намира се в торента !

4. Блокирайте играта в Firewall !

5. Играйте от иконката на десктопа !

ibtBxl4Bzn01yI.gif

Kurulum: Oyunu kurun. Update torrentinden çıkan Update, Launcher ve Social Club ı kurun.Crack torrentindeki Profiles klasörünü \kullanıcı adı\Documents\Rockstar Games\Social Club\ içerisine kopyalayın diğer dosyaları da oyunu kurduğunuz yere kopyalayın ve değiştirin.Oyunu Offline (çevrimdışı) bir şekilde oynayın, internete bağlanmasına izin vermeyin.

ALINTIDIR _ Mücahit Çalışkan - Teşekkürler

blackbox sürümünde sorun var diyorlar kardeşim. denedin mi ?

çalıştı eyvallah usta

üyelik filan filan diyo onu nasıl geçecez oyuna girince

oyunu yükledim ama bende resimlerdeki dosya çıkmadı oyun açılınca sıyah bi ekranda yazılar pek gözükmüyor ve üyelik istiyo yardım ederseniz sevinirim

aynen bende yukledim resimdeki dosyaların hic biri yok setup var binler var okadar

Blackbox sürümünü indirdim.
Crack dosyasını indirdim.
Oyunu kurdum (1 saat 45 dk kadar sürdü)
Kurulımdaki yazıları uyguladım.
Oyun açılınca "Home" tuşuna basıp üye oldum..
Şu an oynuyorum bir problem yok.
Emeği geçen
W.PiTToN
W.C.ConsuAllen

arkadaşıma bol teşekkürler.

Geri