Meğer Bahçeli'ye selam göndermiş!!!

elif-mine

New member
Reaction score
0
Meğer Bahçeli'ye selam göndermiş!

549 milletvekilinin yemin töreni renkli görüntülere sahne oldu. Bunlardan biri de, AKP Milletvekili Yağmurdereli'nin yemin ettikten sonra sağ elini öpüp başına koymasıydı.

1186470677.jpg
Yağmurdereli'nin bu davranışı değişik yorumlara neden oldu.

Yağmurdereli'ye o hareketinin anlamını sordum. İlginç bir açıklama yaptı.

Yağmurdereli, "O, bir insana duyulan sevgi ve saygının işareti olan bir selamdı" dedi.

Yağmurdereli'nin "Peki, o selam kime?" soruma verdiği yanıt daha da ilginçti: "O selam, MHP grubuna ve Sayın Devlet Bahçeli'yeydi. Devlet Bey'e sevgi ve saygının işareti bir selamdı. Zaten Devlet Bey de anladı, el salladı, gülüştük."

Çiçeği burnunda AKP Milletvekili Osman Yağmurdereli'ye bunun sebebini de sordum, şunu söyledi: "Gençliğimde Ülkü Ocakları'nda çok bulundum. O zamandan kalan bir sevgi ve saygı bağı var MHP'lilerle aramda."

kaynak

Erdoğanın Zoruna gitmiştir.

Burdada zoruna gidenler olacaktır muhakkak.

akp her zaman demokratik bir parti olmuştur farklılıklarıda iyi degerlendiren parti bu yüzden toplum nazarında sempati yer etti

birilerinin zoruna gidecegini sanmıyorum

yehovan' Alıntı:
Erdoğanın Zoruna gitmiştir.

Burdada zoruna gidenler olacaktır muhakkak.

Sanmam dostum :goz: diğer parti milletvekilleri başka bir partiye böyle bir selam verse kesin partisinden ihraç edilirdi. Akp nin büyüklüğü, demokratikliği birkere daha tecelli ediyor. Temennimiz diğer partilerin de bu durumu aşması.

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
Sanmam dostum :goz: diğer parti milletvekilleri başka bir partiye böyle bir selam verse kesin partisinden ihraç edilirdi. Akp nin büyüklüğü, demokratikliği birkere daha tecelli ediyor. Temennimiz diğer partilerin de bu durumu aşması.

Yegane transferinizi bu kadar erken ihraç edemezsiniz. Biraz vakit geçsin hepimiz görücez.
Yağmurdereliden önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek i gözden çıkaracaksınız. Akp nin aldığı oy oranının verdiği cesaret ile kıyımlar başlıcak. 1. Melih Gökçek. 2 de heralde Yağmurdereli olur.

Seçimden önce AKp içindeki muhalifleri milletvekili gösterilmeyerek büyüklüğünüzü ve demokratikliğinizi birkezdaha tecelli ettirdiniz.

elif-mine' Alıntı:
Meğer Bahçeli'ye selam göndermiş!

549 milletvekilinin yemin töreni renkli görüntülere sahne oldu. Bunlardan biri de, AKP Milletvekili Yağmurdereli'nin yemin ettikten sonra sağ elini öpüp başına koymasıydı.

1186470677.jpg
Yağmurdereli'nin bu davranışı değişik yorumlara neden oldu.

Yağmurdereli'ye o hareketinin anlamını sordum. İlginç bir açıklama yaptı.

Yağmurdereli, "O, bir insana duyulan sevgi ve saygının işareti olan bir selamdı" dedi.

Yağmurdereli'nin "Peki, o selam kime?" soruma verdiği yanıt daha da ilginçti: "O selam, MHP grubuna ve Sayın Devlet Bahçeli'yeydi. Devlet Bey'e sevgi ve saygının işareti bir selamdı. Zaten Devlet Bey de anladı, el salladı, gülüştük."

Çiçeği burnunda AKP Milletvekili Osman Yağmurdereli'ye bunun sebebini de sordum, şunu söyledi: "Gençliğimde Ülkü Ocakları'nda çok bulundum. O zamandan kalan bir sevgi ve saygı bağı var MHP'lilerle aramda."

(alıntı)

nereden alıntı olduğunu belirtirmisin ?

ayrıca ben bu gece kanal a haberlerinde bu hareketi babası için yaptığını , rahmetliye sözü olduğunu dinledim. ya dinlediklerim ya senin yazdıkların yalan. hatta belki ikinizin ki de doğru değil. ama sanmıyorum ki bu hareket bahçeliye yönelikti. ayrıca yemin sırasında bunun yapılması zaten yasaktı !!! sanatçı olmaktan milletvekili olmaya geçene dek öğreneceğin çok şey var osman yağmurdereli !!!!

Uhahasha . Bu yağmurdereli'yi anlayan varsa beri gelsin .
Daha ilk günden mecliste saçmalamaya başladı .
Madem sempatin var Gidip MHP'den vekil adayı olsaydın . Yada ondan seçilseydin .
Eğer Erdoğan'dan daha iyi lider olduğunu düşünüyorsan bırak akp'yi geç MHP'ye yağmurdereli .
Öyle el kol hareketi yapmakla işler yürümüyor . ( biliyoz elini öptü biri sazanlık yapıp düzeltmesin )
Parti değiştirme . Güven , Özveri ve TeCrübe ister .
Ben bu yazıyı gazetede okudum ve çok saçma buldum . Yağmurdereli son 5-6 yıla bakıldığında gündemde kalmak için yapmadığını bırakmadı . Şimdi vekil Acaba vekilliğide , santçılıklamı karıştırdı ?

Buhareketin kimlerin zoruna gittiği belli oldu.Ama bizim zorumuza gitmez merak etmeyin.
Yağmurdereliyi karalayacak başka şey yok şu anda,onunla yetinin.
Belkide ŞIHINA yapmıştır bu hareketi.Eminim yarın öbürgün bunuda diyeceksiniz.
SAYGILAR.

kimin ne olduğu belli değilki.yıllarca sağı geçinen insanlar sol partilerden milletvekili adayı olabiliyor.ya da tam tersi...osman yagmurdereli ise magazin basınının önde gelen insanlarından biri olarak akp ye transfer edildi.hiç süphesiz ona saygı duyan bir sürü meslektaşı ve hayranı war.ama bu kadar göze bir insanın kanser oldugunu söyleyerek duygu sömürüsü yapması bence onun adına kara bir lekedir.insanların zaaflarından yararlanmak bir acizliktir benim fikrimce.daha fazlasını görmek isteyenler osman yagmurderelinin atv ana habere secimden önce konuk oldugu programı izlesinler.

Geri