Meğer tecavüz değil sevişmeymiş!

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
140247ba506.jpg

Antalya'da üniversite öğrencisi 23 yaşındaki S.A.'nın ellerini ve ağzını koli bandıyla bağlayıp tecavüz ettiği iddiasıyla geçen 27 Nisan'da tutuklanan 28 yaşındaki İlköğretim Okulu öğretmeni M.E.K., genç kız şikayetinden vazgeçince bugünkü ilk duruşmada beraat etti.

Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi S.A. ile merkez Aksu İlçesi'ndeki Dumanlar İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni M.E.K., Bingöllü oldukları için tanışıp arkadaşlık kurdu. Geçen 26 Nisan Pazar günü öğretmenin Atatürk Mahallesi 2649 Sokak Bayram Ceylan Apartmanı'ndaki evine gelen üniversiteli genç kız, tecavüze uğradığını ileri sürerek şikayetçi oldu. S.A. “Üzerime deli gibi saldırdı. Ellerimi, ayaklarımı ve ağzımı koli bandı ile bantladı. Pantolonumu ve külotumu çıkartıp, bacaklarımı ayırarak bana normal yoldan tecavüz etti. Daha sonra ‘bu bana zevk vermiyor’ diyerek beni ters çevirip, bu sefer anal yoldan tecavüz edip, sırtıma boşaldı. Daha sonra beni evden kovdu ve polise gitmemem için uyardı” dedi.

Gözaltına alınan öğretmen M.E.K. ise, birlikte olduklarını fakat zorla hiçbirşey yapmadığını söyledi. Öğretmen M.E.K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=196574

Allah belasını versin böle öğretmenlerin

ni cekeçek ya kızın ailesi öğretmeni infaz edecek yada evlendirecek...
sonuc evlenecekler :D

Geri