bLue__qirL
Banned
- Katılım
- 1 Ocak 2007
- Mesajlar
- 8,368
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0
Meksikan Karnibahar
Malzemeler:
1 orta boy karnabahar
1 doğranmış soğan
50 gr margarin
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
1 çorba kaşığı kapari
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1 bardak su
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
200 gr beşamel sos
Yapılışı:
Karnabahar çiçeklerini tuzlu ve limonlu kaynar suda 10 dakika kadar haşlayın. Tuzlu ve limonlu sudan çıkararak süzdürün. Bir tencerede margarini eritin. Soğanı katarak pembe renk alıncaya kadar karıştırarak kavurun. Salça, biber, kapari, maydanoz, tuz ve suyunu katarak kaynatın. Karnabahar çiçeklerini koyun. Karıştırarak 10 dakika pişirin. Isıya dayanıklı bir kaba alın ve üzerine beşamel sos ile kaşar rendesini serpin. 10-15 dakika üzeri hafif kızarana dek fırında bekletin. Ve sıcak olarak servis yapın.
Malzemeler:
1 orta boy karnabahar
1 doğranmış soğan
50 gr margarin
1 çorba kaşığı salça
1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
1 çorba kaşığı kapari
1 demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
1 bardak su
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
200 gr beşamel sos
Yapılışı:
Karnabahar çiçeklerini tuzlu ve limonlu kaynar suda 10 dakika kadar haşlayın. Tuzlu ve limonlu sudan çıkararak süzdürün. Bir tencerede margarini eritin. Soğanı katarak pembe renk alıncaya kadar karıştırarak kavurun. Salça, biber, kapari, maydanoz, tuz ve suyunu katarak kaynatın. Karnabahar çiçeklerini koyun. Karıştırarak 10 dakika pişirin. Isıya dayanıklı bir kaba alın ve üzerine beşamel sos ile kaşar rendesini serpin. 10-15 dakika üzeri hafif kızarana dek fırında bekletin. Ve sıcak olarak servis yapın.