Melekler ve Şeytanlar (2oo9)

mchasso

New member
Reaction score
0
melekler-ve-seytanlar-resim-1.jpg

melekler-ve-seytanlar-resim-2.jpg

melekler-ve-seytanlar-afis.jpg

melekler-ve-seytanlar-resim-4.jpg

Yönetmen
Ron Howard
Tür
Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Suç

Yapım
2009 - ABD, Fransa

Oyuncular

Tom Hanks, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Ayelet Zurer, Pierfrancesco Favino, Armin Mueller-Stahl, Aaron Haedt, Aaron Denius Garcia, Anthony Bonaventura, Arlo Hemphill, Bacha Chilaia, Brett Hunt, Bryan Friday, Carmen Argenziano, Cosimo Fusco

Filmin Özeti

Küresel bir fenomen haline gelen The Da Vinci Code/ Da Vinci Şifresi�nin ardındaki ekip, Dan Brown�ın çok satan romanından uyarlanan ve merakla beklenen Angels & Demons/ Melekler ve Şeytanlar için geri dönüyor.

Robert Langdon, Illuminati olarak bilinen gizli bir kardeşliğin tekrar ortaya çıktığına dair kanıtlar bulduğunda, bu gizli organizasyonun en büyük düşmanı olan Katolik Kilisesi�nin varlığına yönelik ölümcül bir tehditle yüzyüze gelir. Illuminati�nin durdurulması olanaksız bir saatli bombaya benzediğini öğrenen Langdon, Roma�ya giderek orada İtalyan bilim insanı olan Vittoria Vetra ile güçlerini birleştirir.

izLedim fiLmi mükemmeL baştan sona heyecan kovalamaca.. Film kesinlikle sizin tahmin ettiğiniz gibi gitmiyor.. Sizi yanıltan bir film.. 10 uzerinden 10..

kitabi okudum... tecrübelerimden yola cikarak söylüyorum kitabi okuduktan sonra film izlemek hic güzel degil ... kitabi okumayanlar izlesin.. insan hayal kirikligina ugruyor.. :melek

bende kitabı okudum.
da vinci şifresin de hayal kırıklığına uğramıştım.
ama yinede izleyeceğim inşaallah filmi.

Geri