Merhaba sanal alemin sanal çocukları...

TERENTIUS

New member
Reaction score
0
merhaba gençler diyarbakırdan katılıyorum,hepinize şimdiden bütün ilgi ve alakalarınız için teşekkür eder yarışmacı diğer arkadaşlara başarılar dilerim :durdurun
hobilerim;kızlarla tanışmak,kızlarla yazışmak,kızlarla muhabet etmek,kızlar,kızlar ve yine kızlar...ha bide yaşasın kızlar

hoşgeldin :D

bence kızlara bu kadar ilgi gösterme şımarırlar falan sonra ne yaparız..

merhaba gençler diyarbakırdan katılıyorum,hepinize şimdiden bütün ilgi ve alakalarınız için teşekkür eder yarışmacı diğer arkadaşlara başarılar dilerim :durdurun
hobilerim;kızlarla tanışmak,kızlarla yazışmak,kızlarla muhabet etmek,kızlar,kızlar ve yine kızlar...ha bide yaşasın kızlar

aowwwwwwwww:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
hoşgeldin bakalım

Hoş geldin ......................... :)

Ama sizin orlarda kızlara yaklaşım tarzlarını biliyoruz seni istiyorum benim olucaksın bi ev bi araba 5 tarla vermeye hazır babam gibi bumu sizin kız mantığınız neyse hoşgeldin...

H.B canlar saolun varlığınız yeter zaten bu dünyada kızlardan başka erkeklere ne verilmiş ki

Vensis beni senin baban anlar o zaman

Valla senin gibi abazalar anca kendi gibilerle anlaşabilirler k.bakma benim seviyemde değilsin sen anlayamamam çok normal...

Valla senin gibi abazalar anca kendi gibilerle anlaşabilirler k.bakma benim seviyemde değilsin sen anlayamamam çok normal...

abi tamam şimdiden bi polemik olayı olmasın ilgin ve cevabların için extra teşekkür eder ve saygı duymak borcum...
MED...

3 yıldır bu forumda takılıom kanka ınan bana hıc kız denk gelmedi... yanı yanlıs yerdesın o baglamda takılcaksan ... haa bak facebook var yenı cıkmıs dıolar hatunlar fılan : ))

arkadasım aramıza hoşgeldin..fakat burası arkadaslık sitesi yonja filan degil karıştırmayalım lütfen..

3 yıldır bu forumda takılıom kanka ınan bana hıc kız denk gelmedi... yanı yanlıs yerdesın o baglamda takılcaksan ... haa bak facebook var yenı cıkmıs dıolar hatunlar fılan : ))

cidden diğer sitelerde kız daha çok.burda yok:durdurun:durdurun ondan bi kız görünce atlıyorlar:durdurun:durdurun

arkadaşım harikasın ya kız reklam işi maksat foruma rahat gelsinler anlıyorsun değilmi :D

işe bak ya
gelir gelmez polemiğe sebeb olacaz tamam vazgeçtim ben o kız işini yoksayın siz ...ve hoş geldin diyenlerde demiyenlerde baştacıdırlar...kızın sanalda ne işi var ben biraz muhabet olsun diye yazdım sanmayın öle ciddi kız takıntım yoktur benim ömrümde elim kız eli tutmamıştır...hem kızların benim için yeri ayrı olabilir ama(savunma psiklolojisi)o kadar da meraklısı değilim vesselam...

valla kanka ben meraklıyım ne diyim.. bi ümitle geldim bu foruma bınlerce erkek sıkıldım be : )) cıkıp gıdemıyosunda hayır.. aynı sey senın basına gelmez umarım ; )

yok kanka
kızlar bilmiyorum nasıl bişi ama gel diyorm geliyorlar realde ama sanalda umrumda değil...yani alimden real de kaçan olmamıştır şimdi diyorum bunu alıp kız konusu yapmasınlar...forumdakiler

hoşgeldin ama sanırım senin siten burası değil..

hosgeldın b.yedık bısey yazdık demıssın :) o yuzden dıkkat et yazdıklarını dıger forumdakı gıbı okunmuyor zannetme burda herkes okuyor :) benden sana soylemesı

Geri