Merhaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Forumda Dans bölümü açılmasını talep edıyorum...Bu ara yenı bölümler açıldı birden fazla...Belkı o yüzden bu fazla gelebilir ama yınede konuyu açıp düşüncelerımı söyleme ihtiyacı duydum..Uzun zamandır aklımda olan bırseydı çünkü..
Bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz bu konuda...

Saygılar..

Dans ßöLümü Derken :eek: Dansmı edicez :durdurun

Her türlü dans hakkında bilgiler...Haberler ..videolar...resımler vs vs.... :smile:

Dansmı Ne Dansı :) Dans Ne Arar La Hackhell'da

Bence Tutmayacak bir Fikir

Dans çok çeşitlidir..Elbette sadece bir dans herkesın ılgısını çekmeyebılır...Yüzlerce dans çeşidi var sonuçta :smile:

ilgilenirimi diyosan neden olmasın +1

ben anladim seni canimm..bende yardim ederim..bende aciLmasini istiyorumm..hadi bakalimm..benden anca + gelir

Güzel fikirde örgütlenmeyi hazırladınız mı? kim ilgilenecek bölümle hh girls'e acılabilir belki

Açılsında ben bol bol ilgilenırım sizde yardım edersiniz artık :)Kültür ve sanat olsa daha ıyı degıl mı ? Amann açıldıda sankı nereye koyacagız onu düşünüyoruz :)

bende pek ilgi göreceğini sanmıyorum

tutmaz ve gereksiz diye düşünüyorum......her kelime ve türe bir bölüm açmak gibi bir şeye gidiyor forum. bir bölüme alt başlık olabilir belki.. hh girls yada müzik eğlence gibi...

tutmaz ve gereksiz diye düşünüyorum......her kelime ve türe bir bölüm açmak gibi bir şeye gidiyor forum. bir bölüme alt başlık olabilir belki.. hh girls yada müzik eğlence gibi...

İlla acılacak diye bırsey yok zaten önemlı olan şimdi düşünceler...Olmasa da bırsey olmaz yani. Zaten kımsenın ılgısını cekmeyecekse anlamı da yok acılmasının :closedeyes:

Her türe ve her bölüme kısmına ise hem katılıyorum hem katılmıyorum.İlgi görmeyen pek çok bölümün açılmasına gerek yok elbet.Ama her zevke ve her düşünceye hıtap etmek iyidir her zaman :smile:

Hepınıze Teşekkur ederım yorumlarınız için :smile:
pek heveslı kımse yok sanırım bu bölüme konu kapanabılır :smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri