Merhabalar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Yetkililerden , eğer mümkünse siteye sözlük adlı bir bölüm açılmasını rica edıyorum.
Bu bölümün rağbet göreceğinden eminim..
Üyelerın ve yönetimin fikrini öğrenmek istiyorum bu konuda..Yorum yaparsanız sevinirim.

Saygılar

Sözlük derken ,, İnci sözlük tarzı makara amaclı bir bölüm mü yoksa ciddi ciddi sözlük mü ?

Yok her bir üyenın Kelimeye farklı bir anlam yazacagı...

hem eğlence hem bilgi tarzında ....

Sözlük derken ,, İnci sözlük tarzı makara amaclı bir bölüm mü yoksa ciddi ciddi sözlük mü ?

İnci Tarzı derken orayı pek sevmıyorum ben şahsen....
Benım ıstedıgımm hem ciddi hem geyık tarzı yanı üyeler o kelıme hakkında bırsey yazsın kısa olarak ama edep sınırlarını aşmadan elbette...

Uludağ sözlük gibi de diyebilirsiniz sanırım...

geyik amaçlı düşünülürsede güzel olur ama aklıma ilk gelen sağlam ciddi bi sözlük google translate, kelime anlamları olan vs. bi sözlük olmuştu buda güzel olur hem eğlence hem biilgi
teşekürler Ata kızı

Ben teşekkür ederim olumlu yada olumsuz yorum yapan ve yapacak olan herkese...

İnci Tarzı derken orayı pek sevmıyorum ben şahsen....
Benım ıstedıgımm hem ciddi hem geyık tarzı yanı üyeler o kelıme hakkında bırsey yazsın kısa olarak ama edep sınırlarını aşmadan elbette...

Uludağ sözlük gibi de diyebilirsiniz sanırım...

hane son günler'de yaygın ya o yüzden. Yoksa Ethnic'de bilir benim oraya hiç girmedigimi.Konu hakkında aslında biraz daha düsünüp ve daha saglam kararlar alırsanız oylamaya sunulabilicek bir konu.Ama suan için pek'de iç açıcı durmuyor,, + Türkçe'nin ne tarafa çekersen o tarafa gelir özelligide bunu zannedersem acıklayan ögeler arasında ki o tarz bir bölüm acılınca direkt olarak sorumlu birisi görevlendirilirse Çekilgen Türkçe'mizin hafiften'de olsa önüne geçilmiş olur... Başarılar Dilerim ,, İnsallah Herşey İstedigin gibi olur...

Teşekkür ederim güzel dileklerınız ve yorumunuz için. Ben bu bölümün açılmasını çok istiyorum evet güzel olacagına da gönülden inanıyorum ama tek basıma benım bunu istemem birşey ifade etmez..tek basıma ne yapacagım o bölümde :smile:
Site içinde iyi olacaksa olmasını dilerim ne diyeyim .

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/494196-kelime-bul-sozcuk-dagarcigimizi-gelistirelim.html

daha önce buna benzer denilebilecek bir konu oyunlarda açılmıştı. ama linke girdiğinde de görüleceği gibi hiç ilgi görmedi. daha sonra da bölüm modu her ilgi görmeyen konuya uyguladığı gibi onu da geri dönüşüme yolladı. fikir iyi olabilir ama ilgi görmeyeceğini düşünüyorum ata kızı.

fikir olarak sunulmus bir calısma zaten.. Geliştirilebilir ,, eksik yönleri giderilip yerlerine farklı fikirler eklenip daha iyiye götürülebilicek göz önünde bulunması gereken bir fikir... :thumbup1:

Ordaki Forum oyunu formatında olmuş . Oyüzden ilgi görmemiş olabilir....Birçok arkadaşımın bu bölüme ilgili olduğunu biliyorum , açılmasını istediğini de...
Yine de üyelerin çoğunluğunun kararıyla ve yetkililerin son sözü söylemesiyle deneyip görebileceğimiz birşey...Bölümün tutmayacagını düşünsem konu açmazdım...Çünkü açılmasını istedıgım ama tutmayacagını bildiğim için sesimi çıkarmadıgım konu açıp önerı yapmadıgım başka bölümlerde var :smile:

fikir olarak sunulmus bir calısma zaten.. Geliştirilebilir ,, eksik yönleri giderilip yerlerine farklı fikirler eklenip daha iyiye götürülebilicek göz önünde bulunması gereken bir fikir... :thumbup1:

ben kötü bir şey mi söyledim ki :saskin

fikir iyi diyorum ama ilgi görmeyecektir dedim. o verdiğim konu hemen geri dönüşüme gitmiş bir konu değil. açıldıktan bir yıldan fazla bir zaman sonra geri dönüşüme gitti. bahsettiğim şey bu.

ben kötü bir şey mi söyledim ki :saskin

fikir iyi diyorum ama ilgi görmeyecektir dedim. o verdiğim konu hemen geri dönüşüme gitmiş bir konu değil. açıldıktan bir yıldan fazla bir zaman sonra geri dönüşüme gitti. bahsettiğim şey bu.

Yanlıs anlasılmasın,,ben kisisel olarak olumsuz yorum yaptınız demedim ki demeyede hakkım yok kisisel haktır.Biraz daha geliştirilse daha iyi olmaz mı demiştim.Yanlıs anlasıldıysam tekrar'dan kusura bakmayın..

aylar önce yönetim olarak gündeme getirilmişti ama hala sonuclanmadı.

ne kadar rehabet görür biLemem ama örnek vercek olursam;

konu: yılmaz morgül

cvplar: cıktıgı her programda yalandan aglayan, cıktıqı her programda aerobik hareketLer yaparak artislik yapan vs vs coqaltabiliriz...

adminlere iletiLmek üzere konu kapanmıstır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri