Mesajdan Sonraki Reklam

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Selamlar..
Konulara cevap yazdıktan sonra gönder butonuna basıyorum ve tarayıcımın otomatik olarak cevap yazdığım konuya gitmesi gerekirken, aynı sayfada tek bannerli bir reklam açılıyor. Reklamın açılması sorun değil tabi ki hackhell'de bu reklamlardan para kazanacak ama forum sayfasının reklama yönlenmesi çok kötü bi durum meydana getiriyor. Buna çözüm bulursanız sevinirim..

arkadaşlar reklamlar bizim ayakta tutmamızı sağlayan en önemli kaynak ...ufak eklentiler kullanarak bu sorunu hallede bilirsiniz arkadaşlar . opera da hiç görünmüyor bu reklam lar ....

Reklamlar sorun değil. Tabi ki size finans desteği sağlayan yegane araçlar bunlar. Benim sorunum yazdığım sayfanın yönlenmesi.

Kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanan bir durum

konunun üstüne geliyor reklam mesela şimdi ben konunun yarısını okuyamıyorum :) hafif sağa kaysa halbuki :D normalde kapat butpnu var fakat onuda kapataqn bir reklam var kapat diyemiyorum :)

Bende olayı kent55'in dediği gibi halettim. Tarayıcı olarak Firefox kullanıyorum. Adblock Plus eklentisini yükledim ve reklamlar temizlendi. Hem Hackhell mutlu Hem ben :)

cehennem_zebanisi'ne teşekkür ederek şu mesajını paylaşıyım sende çöz sorunu :)

Google Chrome

Privoxy

İndiriyoruz Privoxy

Yazılımı indirip kuruyoruz , çalıştırıyoruz ve saatin orda simgemiz yerleşiyor
Sonra ,

Sağ üst Özelleştirme butonundan ,
Seçenekler,
Gelişmiş Seçenekler,
Proxy Ayarları Değiştir e tıklıyoruz
Adres için: 127.0.0.1 Port için; 8118.

Buradan mesajın tamamına ulaşabilirsin
http://www.hackhell.com/yeni-baslay...n-mozilla-opera-internet-explorer-chrome.html

Geri