..::Mesajlara imageshack eklentisi açılmıştır::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Arkadaşlar sunucuda gereksız yer kaplamaması için attachement leri
kaldırmıstık forumda... Çok fazla arkadaşımız bana resım eklemek ıstedıgını nereye
upload yapabılecegını soruyordu bugunden itibaren msjlara imageshack eklentisi
ekledim.. Resımdeki yerden istediğiniz jpeg yada gif lerinizi direk imageshack
sayfasına upload edip acılan sayfadakı lınkı foruma eklemenız yeterli olucaktır... iyi
forumlar....

image.jpg

çok iyi olmuş dark bu hemde imageshack sitesine girip uraşmamız gerekmiyor eline saglık

iyi oldu valla sitelerin isimlerini unutup duruyodum :D

saol üstad bu en fazla benim ve xin işine yarar herhal :D

Gerçektende iyi olmuss Dark !!
Dezzy yaptiğin çalismada güzelmiş eline sağlikk bide su avantari degistirsen sevincem vlaa

Sağol Dark_Angel

ii olmuşş dark eline saglık
bilmeyen arkadaşlara başka bir siteden resim eklmek istiyorsanız eger mesala bir irternet sitesinde resim gördünüz ve eklemniz gerekiyor sitedeyken resimin üzeri sag tıklayıp özelleklirine girdiğinizde orda bir link göreceksiniz bunu direk forumda linkin başına
eklerseniz eger direk caps gibi gözükücektir ve resim uploand la uğraşmayacaksınız bilmeyene belki yararr

güzel güzel, zaten imageshack kardeşim gibiydi :D

abi buna ekleyince resim boyutunda olarak msjımıza eklencek mi yoksa sadece IMAGESHACKa upload edilio we ordaki linki mi werilio ???

Ulen BunaLıma giRdim a.Q 2 güNdür şu meSajıMa bi ResiM ekLeYemeDim :( YokMu bu iŞi baNa anLataCak KimSe??
bunu yaPmaMı söLemeYin olMuyor :(

başka türlü olmaz o zaman
böyle yapcan

afferimm bak nası yapmışın

Çok iyi oldu bu.. Resimlerde servera upload oluyor herhalde.

Eheheh ama bu imahes lerin upload edildiği yer sağlamıdır yani bünün birinde bütün resimler gitmesin..

orjinal bişey olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri