Mesajlarin Silinememesi Hakkinda!...

yamakası

New member
Reaction score
0
Değerli Arkadaşlar Kaçgündür Bunu Konuşmak Için Bir Konu Açalim Diyordum Ama En Son Bugünde Başima Gelince Artik Açma Gereği Gördüm.. Yanliş Hatirlamiyorsam Daha önce Kendimize Ait Olan Mesajlari Silebiliyorduk Ama şimde Nedense Silemiyorum Yoksa Ben Mi Bilmiyorum Anlamadim..bu Konu Hakkinda Nasil Bişeyler Yapabiliriz Daha önce De Bir Tartişma Geçmiş Gibi Geliyor Aklima Ama Yenilemenin Daha Faydali Olcagini Düşündüm Teşekkürler..

Mesajlarını normalde silebiliyorsun..!

Eğer konu kapanmışsa o konudaki yazmış olduğun mesajlarını silemezsin..!

Hayir Demin Yanliş Bir Mesaj Actim Ama Silemedim Daha Dogrusu Ikilendi Ama Denedim Fakat Olmadi Belkide Konu Açtigim Için Olabilir Ama Ben Tam Hatirlayamadim..

ŞİMDİ TEKRAR DENEDİM EVET SİLİNİYOR FAKAT YENİ KONU AÇINCA SİLEMİYORM SANIRIM BU ŞEKİLDE AYARLANMIŞ

tmm teşekkür ederim arkadaşlar ....sanırım sadece actıgım konuları silemiyorum onuda pm ile hallederiz...

aslında benim de bu konu hakkında bi sorum var aslında bazen konuları yanlış yere açabiliyoruz kendi açtığımız konuları taşıma imkanımız olsa oda ii olurdu yoksa biz yanlış açınca orda kalıyo kötü oluyo azar işitiyoz

keşke konular da silinse de işte silinmiyo ki...

evet haklısın kardeşim uzunefe

Geri