Cevap
Arkada$Lar Live Messenger 8.5 sürümünü kuLLanmaktaydım.. Oturumu acıyordum fakat oturumu acar acmaz ki$i Listem donup kaLıyordu.. Birisi bir iLeti qönderince konu$abiLiyordum.. Bi süre sonra bu i$in böyLe qitmez dedim doqaL oLarak ve msn yeni sürüm yani Live Messenger 9.0 'ı yükLedim.. $imdide $ifremi yazıp oturumu acma qiri$iminde buLunuyorum bir süre bekLetiyor.. Sonra kendiLiqinden tekrar eski haLine dönüyor yani kuLLanıcı adı ve $ifre yazan pencereye.. bir türLü acamıyorum oturumumu.. Hata kodu fLnda vermiyor.. Garip anLAyamadım..
DefaLarca kez siLdim yükLedim oLmadı..
Sizce sorun nereden kaynakLanıyor ? biLqisi oLAn veya yardımcı oLabiLecek yazsın Lütfen..
$imdiden te$ekkürLer, sayqıLar
Msnde oturum açamıyor olmanın birçok sebebi var.
Bunların en temeli internet ayarlarınız.
Dns ayarlarını otomatikte bırakın. You tube , v.b yasaklı sitelere giriş için dns ayarlarınızı değiştirdiğinizde oturum açma problemi yaşayabiliyoruz.
Haricinde Sisteminizdeki internet bağlantısını kontrol edin.
Internet Sayfalarında Zaman zaman çevrim dışı geziniriz fakat fark edemeyiz bile

Bu sebeptenn: bir ping atmakta fayda var.
Sonrasında ; Sisteminizde Çerezleri temizleyin.
Geçmiş internet atıklarını tertemiz edin.
Ve mümkünse modemin de fişini çekip biraz bekledikten sonra tekrar takın.
---------
Çerezleri temizleme :genel sistem bakımm işlerini
http://www.hackhell.com/hut-programlar/613170-ccleaner-223999-son-surum.html
bu programdann
veya
http://www.hackhell.com/hut-programlar/585853-pcde-hicbir-iz-kalmasin-evidence-eliminator-60-full-serial.html
bu programdan yapabilirsiniz.
Sorun yine de düzelmiyorum ben derse eger:
Bir baska msn sürümünü yükleyin..
--///////Bir küçük ipucu:
Msn messenger da 7.0 sürümünü halen çok seven kullanıcılar var.
Ancak msn bilirsiniz ki açtığınız an yeni sürümü mevcut indirme bağlantısı gelir... ve kabul etmeme olanağınız yoktur...
Bunun çözümü şöyle :
msn kısayolu -> ozellikler - uyumluluk - windows 2003 e göre uyarlayıp..
Uygulayıp cıkıyoruz
Artık versiyonu zorunlu güncelleme uyarısı gelemeyecektir.