Shawn Michaels
New member

Ofspor'u istiyorum !
Barcelona'nın süper yıldızı Messi sonu...nda patladı. Herkes benim Barça'da mutlu olduğumu sanıyor ama herşey göründüğü gibi değil.Her sezon açılışında Kurufasülye&Pilavdan başka yemek çıkmıyor,Iniesta'nın nalet olası el şakalarından bıktım...Ayrıca Camp Nou'da oynadığım her maçtan sonra soyunma odasındaki tazmania canavarlı boxer şortum çalınıyor yeter artık" ifadelerini kullandı.
Basın mensuplarının "Neden Ofspor?" sorusuna karşılık; Her hafta onları izliyordum süper bir oyun sistemleri var, pas trafikleri harika dedi ve ekledi; El clasico'ya çıktığım zaman bile aklım hep onlardaydı. Real madrid maçının Ofspor maçıyla çakışması benim için hayal kırıklığı oldu, maça çıkmamayı bile düşündüm cümlelerine yer verdi.Öte yandan Ofspor teknik direktörü; "Messi'yi istemiyoruz" ifadelerini kullandı. Bunun gerekçesi olarak takımımız büyük bir uyum içinde, Messi bizim oyun sistemimize uygun değil.Zaten Tavşanlı Linyitspordan "Hayrettin, Fikrettin Ve Seyrettin" gibi üst düzey oyuncularla anlaştık, takımımız bu oyuncularla daha çok güçlendi" kelimelerine değindi.Bu haber üzerine Messi'nin derin bir; "Oooof Of" çektiği gözlerden kaçmadı !