Metin 2 Gerçeği yardım =)

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Arkadaşlar yanlış anlamayın sakın oynamıyorum =)
0-12 yaş oyunudur.. kardeşim çok pis sardı bu oyuna doğum günü geliyor bayada anlıyor bu oyundan =) pvp server falan kurdu yönetti baya ama tr oyununda pek parası olmadığı için iş yapamadı =) şimdi bu veletin doğum günü geliyor =) bildiğiniz güzel bi yer mı güvenebilceğim bu charlardan satın alayım diyorum buna benimde bütce pek yok ama az biraz anlayan bi arkadaşım var bu oyundan o bakacak alırken.. Şimdi bana hem uygun fiata hem güzel bi leveli olan char alabileceğim bir yer var mı google da aradım pek iyi sonuçlar almadım açıkcası güvenemedim bilen eden varmı veya sizin varsa satmayı düşünüyorsanız.. sizden alabilirim.. server falan fark etmez velet mutlu olsun yeter =) charın iyiliğine göre para değeriyse eğer sorun olmaz.. Çok teşekkür ederim şimdiden herkese... cevaplarınızı bekliyorum.. =) herşey bizim velet için =)

Hyırdır noldu buraya=/ neşesi kaçmış buranın eskiden bi konu açardık 100 kişi bakardı şimdi 3 5 kişi ya bakıyor ya bakmıyor.. cevap bile gelmiyor...

Bu arada teşekkür ederim Yıldıray bana birinin bu konuda acil yarım etmesi lazım

3 ay önce gelseydin 2,5 bine sattığım charımı sana satardık Rams

The Meto daha cevren vardır senin buralarda ;)

üstüne para verseler yine oynamam.0-6 yaş grubu oyunu.görüntü desen oyunu paintle yapmışlar galiba.30 yıl önceki mario oyunun grafiği daha kalite.

kardeşde küçük zaten... kafanı yorma sen boşver..yorum yap diye konu açmadık.. yardım et diye açtık kaç yaş grubunun oynadığı veya paint yapılıp yapılmadığını sormadık burda..

Eskiden oynuyordum bilgim var .İnternetten alırsan pahalıya gelir . Fiyatları söyliyeyim sana ama şu anda benim charım yok belirteyim.
50-60 Level : 50 TL
65-70 Level : 150 TL
70-80 Level : 300 - 400 TL
80-90 Level : 750- 1000 TL
90+ : 2500 TL'den başlar.

Ama bir çocugu sevindirmen için 70 level üstü alman lazım :) Kolay Kolay sevinmezler .

eyw hacı ben internette biyer buldum 89 level 60 liraya vericek elden teslim diyor.. bir sürü char var adamda ama uzakta güvenemedim =)

89 level 60 tlye buluysan ucuza bulmuşsun ama xfire'ye bak banı varmı ban almışsa bir işe yaramaz bide itemsiz olabilir. itemsiz oldumuda yine fazla eder . Eğerki bişey yoksa almalısın . Bide buldugun yerin linkini bana atabilirsin analiz etme açısından :)

işin içinden bi türlü çıkamadım

Şimdi şöyle birşey belirteyim ben.Charı alırken geçmişi çok önemli.Yani uyarıları varsa ekstra uyarılar flan charın tek hareketinin hesabın kapatılacağı gibi durumlar.Veya yasaklı programlar kullanılan hesaplarda ss alındıysa ve buna sonuc bekleniyorsa aldıgınızda bir müddet sonra charlar kapanıyor.Bu durumla cok karsılasılıyor.Ben yardımcı olacaktım özel olarak bile kasar ayarlayıp teslim ederdim kardesim lakin oyunu bıraktım suanlık 2013'te askerlik sonrası bakmayı düşünüyorum.Güvenilmedik kişilerden alış veriş yapmamanı öneririm.Cv'si iyi olsun.89 level char o fiyata satılmaz kesin bir bit eniği vardır :) Bir arkadaşımda vardı 70 level araştırayım istersen.

Metaor açıklaman iyi açıkcası tanıdığından al derim hile kullanmışsa verdiğin paran havaya uçar :)

Geri