MHP'Li EsKi VeKiLiN Pkk'Lı KıZı

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
yan3.jpg

PKK'lıların içinde MHP'li vekil kızı çıktı

Adı F.D.K. MHP eski Milletvekili Müjdat Kayayerli’nin kızı F.D., PKK’lı olduğu iddiasıyla tutuklandı. Baba Kayayerli, kızının gazeteci olduğunu ve örgütle ilişkisinin bulunmadığını söyledi

MHP’li eski vekil Müjdat Kayayerli’nin kızı, PKK operasyonunda gözaltına alındı.

İstanbul’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenleyen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 3’ü kadın 12 kişiyi yakaladı. Bu isimler arasında 21’inci dönem MHP Milletvekili Müjdat Kayayerli’nin kızı F. D.K. da vardı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bu kişiler Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ve mahkemede yapılan sorgulamanın ardından MHP’li eski vekilin kızı F.D.K.’nın da aralarında bulunduğu 8 zanlı “terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

ARAÇ KUNDAKLAMIŞLAR

Zanlıların, Ümraniye’de araç kundaklama olaylarına karıştıkları, 2 Mart günü TSK’nın Irak’ın kuzeyindeki PKK kamplarına yönelik kara harekatını protesto etmek amacıyla DTP’nin düzenlediği olaylı protesto eylemine katıldıkları öne sürüldü. Müjdat Kayayerli’nin Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi kızı F.D., Ümraniye’de Hevi Kültür Merkezi’nden çıkarken üniversiteli 4 arkadaşıyla yakalandı.

ÜNİVERSİTE YAPILANMASI

Yakalananlardan bazılarının terör örgütü PKK adına araç kundaklama olaylarına karıştıkları belirlendi. F.D.K.’nın, PKK’nın üniversite yapılanması olan Yurtsever Gençlik Hareketi içerisinde yer aldığı da öne sürüldü.

HABER AMAÇLI ORADAYDI

F. D.’nin terör örgütü operasyonunda tutuklanmasının ardından gözler Müjdat Kayayerli’ye çevrildi. Eski milletvekili Müjdat Kayayerli, “Kızım, eski eşimden. Uzun zamandır kendisiyle görüşmedim. Kızım F.D., gazeteci.

O gün yapılan eylemde haber amaçlı orada bulunuyordu. Terör örgütüyle bir ilgisi yok” diye konuştu.

KaYNaK

bilmiyorum farkındamısınız aynı gun MHP li bir vekil de vefat etti ama kimse bundan bahs etmedi ikiside aynı gun acaba neden ???

hadi bakalım , nereye gidiyo bu dünya ya...

yanlız o kız bır unıversıtenın eylemınde de gorulmus bunuda dıpnot olarak gecmek ısterım....

Geri