Michael Jackson ın Öne Eğilme Hareketi S_A_H_T_E çıktı..........Buyrun Görelim......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

P_R_E_N_S

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Michael Jackson ın Öne Eğilme Hareketi S_A_H_T_E çıktı

bir M.J hayranı olarak hayal kırıklığına uğradım.. Smooth Criminal deki öne eğilme hareketi sahteymiş hemde PATENT li bi hileymiş

kimileri ip kullanıldığını idda edio .. kimileri danscıların ellerini ceblerine sokup paçalarının içinden gelen bir sopaya tutunduklarını

......Ama gerçek ortaya çıktı öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşiim dedim:)

i88128_3255.jpg

SÜPER GÖZÜKÜYO DİMİ :eek:

Şimdi sıra Hilede

i88138_45pdf.gif

Arkadaşlar gördüünüz gibi ayakkabının topuğunda v şeklinde bi delik var ve sahnenin tabanındada kancalar var kancaların ayakkabıyı tuttuğu yerler numaralarla belirtilmiş

Şimdi daha iyi anlamanız amacıyla bir video weriim ( rapidsiz tıkla izle )

http://www.youtube.com/watch?v=_y7ZuMJJtq4

bu videoyu dikkatli izlerseniz eğilme hareketi yapılmadan michael ve dier danscılar karanlık bi alana geçiolar bu sırada seyircilerin dikkatini elinde dinamit olan biri çekio tam bu sırada spot ışıklar açılıyo we hareket yapılıo

Yani olay sadece ayakkabıdakki deliklerden ibaret

denedim hakkaten oluyo ama ayakkabı malesef çöpe gitti :D

.............................................................................SAYGILAR.............................

Arkadaşlar Bu wideo Yeni elime Geçti Bi Bakın Dikkatli İzleyin Dansçılardan birinin Ayağı Kancaya Takılıyor...

Resmen Belli
http://www.smooth-criminal.com/the-professor-45.htm

wwwayyy be hayal kırıklığğıııııı teşekkürllerrr eline sağlııkkkkkkkkkk

fiziken onu yapması zor

ya yapmış olabilirde olmayabilirde ama elvis ve jimi hendrixten sonra en buyuk efsane bu herif olacak ardında ne kadar skandal bıraksa da

ben zaten taamin etmiştim yaf bi numara olduunu teşekkürler.(bunu ortaya çıkardııın için)

Nephentes' Alıntı:
ya yapmış olabilirde olmayabilirde ama elvis ve jimi hendrixten sonra en buyuk efsane bu herif olacak ardında ne kadar skandal bıraksa da

bu doğru işte.. :goz:

hmm hileli bi hareket olabilirdi olmayabilirde ama bir efsane olacağı artık kesin :)

ne olursa olsun onun gibisi gelmedi o bi tane bi bi :)

yok onun gibisi gelmez bidaha !!

ya saten bu haraektın sahte oldu belli.bu hareket saten fizge aykırı bısıdı :D

genc beyinlerin aklını işte boyle çeliyo

LunaPark Sen Eski KonuLarı iLk Sayfaya Tasımak içinmi qeLdin Buraya :'D

arkadaşlar o ayakkabı gerçek öle egilmesini sağlıyorbi ara çünkü bizde nietlendik bu olaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri