Microsoft kaçak Windows yakalarsa format nasıl atılır?

iceblue12

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar. Benim bir arkadaşım kaçak XP kullandığı halde güncelleştirme yapmış ve haliyle yakalanmış. Şimdi ben bu bilgisayara format atmak istiyorum ama bir türlü format atamıyorum. Başlangıc bootunu DVD-R yaptığım halde bir türlü DVD-R'dan başlamıyor. Önerisi olan arkadaş varsa sevinirim. :thumbup1:

Exclamation Microsoft kaçak Windows yakalarsa format nasıl atılır? Microsoft kaçak Windows yakalarsa format nasıl atılır?

Merhaba arkadaşlar. Benim bir arkadaşım kaçak XP kullandığı halde güncelleştirme yapmış ve haliyle yakalanmış. Şimdi ben bu bilgisayara format atmak istiyorum ama bir türlü format atamıyorum. Başlangıc bootunu DVD-R yaptığım halde bir türlü DVD-R'dan başlamıyor. Önerisi olan arkadaş varsa sevinirim.

Biostan Ayarlarını Yap Yada Olmadı Boot Menuden Atmaya Calıs Garanti Bios Ayarları Yapılmamıstır

Bios'tan ayarları yapıyorum. İlk çalışma yeri olarak DVD-R'i ayarladığım halde başlangıç olarak DVD-R'den başlamıyor. Hatta başlangıç olarak floopy'i seçtim gene olmadı. Güvenli mod'dan çalıştırdım gene olmadı. Mavi bir ekran çıkıyor ve kalıyor.

dvd arızalı olablilr bırde farklı xp dene sata girişlimi harddısk satalısa farklı xp dene basıma geldı

Geri