Microsoft Windows Server 2008 FuLL

Yskorpitx

∂єѕριиα - d
Reaction score
0
Windows.jpg

Microsoft, Server Sistemlere Yönelik Piyasaya Sunaması Beklenen ve Beta Sürümlerini Yayınlayan Server 2008 Versiyonunu Piyasaya Sundu. Server Kullanıcılarına Büyük Yenilikler Sunan Bu Yeni Sürümde Microsoft'un Server Teknolojilerinde Lider Konumundan Taviz Vermeyeceği Apaçık Ortada.

Boyut : 1,60 GB

pek sorun çıkacagını sanmıyorum

ama şunuda bilmeni isterim bu tarz xp,vista,vs.. gibi işletim sistemlerini kurarken cd veya dvd den kurmaya özen göstermeye çalışmanı tavsiye ederim :goz:

indirip kurabilrsin önce sanal pc ye kurar sın sorunçıkmassa pc ye kurarsın:goz::clap

slm Dostum Eyvallah iyi Yapmışsında 2008 de group police active directory anlatımınıda yaparsan sevinirim...

server 2003 üzerinde modifiye yapılmış yeni bir işletim sistemi değil

indirip deneyenler varsa hali hazırda yorum yapsında bi emin olalım. Sorun varmı home ise ne işe yarar? Serverda homemi varmış??? :D komik... Ne biçim mantık windowsu anlarımda serverın home edition olmaz arkadaşlar. Evde server :D :D :D Kıllandım ben indirme taraftarı diilim.

Eywallah saol hocam ama bunun içerisindeki cd key yanlış iki tane farklı cd key vermişsin ikisinide defalarca denedim ama olmuyor..

sagol kanka----

Geri