Microsoft'a göre en iyisi Casper

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Teknoloji devi Microsoft, her yıl düzenlediği “Yılın İş Ortakları Ödülleri”nin sahiplerini açıkladı. Microsoft, Türkiye’nin teknoloji lideri Casper’ı gösterdiği yüksek performans ve sunduğu örnek çözümler nedeniyle “Dünya’nın En İyi Pc Üreticisi” ödülü ile onurlandırdı.

Microsoft, 2003 yılından bu yana her yıl gerçekleştirdiği “Worldwide Partner Conference” ın (WPC) 2010 yılı etkinliğini bu yıl Washington’da düzenledi. Microsoft’un her yıl tüm dünyadaki iş ortaklarını olarak bir araya getirdiği konferansta aynı zamanda çeşitli kategorilere ayrılmış olan “2010 Yılın İş Ortakları Ödülleri” de dağıtıldı.

Başarılı bir yıl geçiren ve yüksek performans gösteren birçok şirketin çeşitli kategorilerde yarıştığı ödül töreninde Casper, 3 bin bilgisayar üreticisi (OEM Orijinal Equipment Manufacture) arasından “Yılın En İyi Pc Üreticisi” seçildi. Amacı yeni yıl için yol haritasını görmek, iş ortaklarının tecrübe ve görüşlerini birbirlerine aktarılmasını sağlamak olan konferansa 110 ülkeden yaklaşık 3 bin Microsoft iş ortağı katıldı.

Ödülü, Microsoft İş Ortaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Jon Roskill’nın elinden alan Casper CEO’su Charlotte Anne Lamprecht, Casper’ın bu ödüle layık görülmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Casper’ın her zaman en yeni teknolojileri dünya ile aynı anda tüketicilerine ulaştırdığını hatırlatan Lamprecht, “Amacımız dünyanın en başarılı ve en saygın bilişim şirketi olmak. Bu doğrultuda her yıl bir önceki yıldan daha iyisini başarabilmek için çalışıyor, işimizi daha da büyütmek için emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

kaynak

Tüketicilere göre ise en iyileri Toshiba ve Asus

Öncelikle Casper'i tebrik etmek gerekir, başarı başarıdır, ödül de ödül..Sonuçta büyük reklam..

@__crazy
Tüketicilere göre ise en iyileri Toshiba ve Asus

Evet, benimde gözlemlediğim beğeni ve eleştirler bu yönde..Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu Toshiba, Asus , Hp ..Bencede haklılar...

casper rezalet ya. hep hatalı üretimleri var. fiyatı ucuza kapattırmak isteyenler için acer bir numara. toshibaya adı için 400 500 milyon verecek gücüm yok malesef. :) aynısını asusla acerda yapıor. toshibaya boykot derim ben.

casper laptoplar tam rezalet yaa.. incelerseniz gorceksiniz ki mimari die bisi yok.. harddiskle islemciyi yan yana koyup yakan bi mimari kullanmakta yani... neyse gecelim onu bunu en iyisi Sony'dir...

Istanbul Bilisim sayesinde de casper'la nerdeyse ayni fiyata geldi yani...he adamlar kendisi garanti ediomusta , aldigimiz sony sony olmuyormus? ... garantisi gayet sony gibi geldi bana.. kesinlikle oneririm..
istanbul bilisimden sony yada toshiba alinmasini.. ( he bi de mac var tabi )

casper masa üstü kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım yıllardır.............

Yerli Malı Yurdun Malı Her Türk Bunu Kullanmalı.
Elin Oğlu Nasıl Yapıyorsa Biras Da Biz Milliyetçilik Yapalım.

arkadasımız tuketıcılere gore demıs fıyat yonunden olabılır acaba sen 2 yıl once toshibaların vısta yuklenıp sana verılen pclerınden baktın mı hangısı vıstayı kaldıran ozellıklerı wardı :D bana gore en ıyılerı casper hb

Öncelikle Casper'i tebrik etmek gerekir, başarı başarıdır, ödül de ödül..Sonuçta büyük reklam..

@__crazy

Evet, benimde gözlemlediğim beğeni ve eleştirler bu yönde..Kullanıcıların büyük bir çoğunluğu Toshiba, Asus , Hp ..Bencede haklılar...

toshiba iyidir ama asus ve hp için aynısını söyleyemeyeceğim. iki arkadaşımda aynı özelliklere sahip MSI ve asus makinalar var.asus MSI ın yanında tam bir öküz. çok hantal çalışıyor.
hp ye gelince pavilion serisinde yıllardır süregelen ısınma problemi malumunuz.

bence şu anda piyasadaki en iyi laptop üreticisi samsungdur. hem performans hemde pil ömrü olarak şahane.

ben şu anda LG kullanmaktayım.performans olarak memnunum ama pil ömrü problemi yaşıyorum.güç tasarrufu modunda 1 saat 45 dk gidiyor.

Geri