Microsoft'a Göre Ps3'ü Aşağı Çeken Ne?

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
microsoft-a-gore-ps3-u-asagi-ceken-ne-1967946_o.jpg

Sony'nin Ps3 ile İstediği Başarıyı Yakalayamamasının Sorumlusunu Bakın Kim Buldu...

Microsoft ürün yönetim müdürü Aaron Greenberg'ün yapıtğı bir röportaja göre Sony'nin daha fazla eğlence parolasıyla sunduğu yüksek fiziksel disk kapasitesi aslında PS3'e yük oluyor.

Greenberg şöyle açıklıyor : " Blu-ray gibi maliyeti yüksek bir teknolojinin yükünü taşımıyor olmamız bize konsolumuzu 199 dolardan satışa çıkarabilme avantajını sağlıyor. Neredeyse Sony'nin iki katı kadar kullanılıyor olmamız 100 Dolar daha ucuz olmamızın bir sonucudur."

PS3 piyasaya çıktığından beri fiyatı hep bir eksi olarak anıldı. Güçlü bileşenler ve blu-ray'den dolayı firma, önemli bir süre PS3'ün fıyatını yüksek seviyede tutmak zorunda kaldı. Sony PS3 slimi Ağustos ayında 299 dolardan satışa sununca satışları patladı.

Bir çok analiste göre bu jenerasyon konsollara Sony, daha uzun süreli raf ömrü sayesinde liderlik edecek.

Bilgi için: Sony Eurasia

Ekli dosyalar

• microsoft-a-gore-ps3-u-asagi-ceken-ne-1967946_o.jpg
    microsoft-a-gore-ps3-u-asagi-ceken-ne-1967946_o.jpg
    6.8 KB · Görüntüleme: 4,503
bana göre xbox sony consolundan daha kulanışlı ve görsel anlamda daha iyi ve dahada ucuz.

Bana kalirsa Microsoft fazla buyuk konusmasin cunku ps2 halen oyun yapiyor ve tam 10 sene oldu,peki xbox kac sene dayanabildi,
Dogru ps3 daha pahali ve bos blue-ray cdleri 31-33 tl ama bir kac seneye onlarda ucuzlar,
geri gidecek olursak dvd burner lar cikmadan once fiyati $15,000 dolardi ,ve sene 2002 lerde dvd burnerlar $5000 dolar oldu peki ya simdi ne kadar $50,,,
onemli olan sey de cikmis olan yada cikacak olan teknolojisinin icerikli olmasi zaten teknolojiye ayak uydurmak cok zor yarin bir gun blue-ray lerde artik eskir,

..:.. ıkıside ıyı fırmaLar rekabet etseLerde fiyatLar düşşe :D :D ..:..

ps3 ün fiyatı ne zmn 500 tl olur?? kac seneyi bulur=???

Geri