Mikrofonun azizliği

ISHYnum846

New member
Reaction score
0

Yayın, röportaj ve konuşmaların öncesinde ve sonrasında açık unutulan mikrofonlar politikacılardan pop müzik yıldızlarına kadar birçok kişinin korkulu rüyası haline geldi.
Yayının bittiğini zannederek rahatlayan mikrofonun açık olduğunu fark etmden konuşmaya devam eden ünlüler dikkatsizce söyledikleri yüzünden eleştirilere hedef oluyor.

İşte bunlardan bazıları:

Britney Spears:Rio de Jenairo konseri öncesi kuliste açık olan mikrofondan organizatörlere çattı:'sakın bana seyircileri o lanet olası salonda öylece beklettiğinizi söylemeyin,aman tanrım ne kadar yavaşsınız!'.Bunları Duyan 170bin kişi şok oldu.

İngiltere Eski Başbakanı John Major:Bir radyo programında önündeki mikrofonu kapalı zannetti,kabine üyelerine ver yansın etti:'hepsi beceriksiz ve şirret,onları çarmıha
gereceğime söz veriyorum'Major kendini eleştirmekten de ,çekinmedi'ben seçim kazanmak hakkında hiç bir fikri olmayan bir ödleğim!'

Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk:Meclis'te af yasası görüşülürken işkenceci polislerin de af yasasına dahil olmalarını ileten komisyon başkanı Emin Karaağa'ya o kadar sinirlenmişti ki
kameraları unuttu:'olmaz öyle şey ben de istifa ederim'

DSP İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak
:Geçenlerde gazetecilerin o kadar çok sorusunu yanıtladı ki sonunda kameralara karşı konuştuğunu unuttu.Sıra Küba gezisine gelince
'S.. et Küba'yı' deyiverdi.

Geri