milan iki oyuncumuzu izledi;birini kesin alacakmış

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0

7_233003_arda0311_414_232.jpg
Milan, listesine aldığı Arda'yı dün Ali Sami Yen Stadı´nda yalnız bırakmadı.

Arayışlar sürüyor
Sezon ortasındaki transfer dönemi için oyuncu arayışlarına giren İtalya’nın dev kulübü Milan, Arda’yla yakından ilgilenmeye başladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in tavsiyesi üzerine Arda’yı listeye aldıkları öğrenilen İtalyanlar’ın, bir süredir milli futbolcuyu yakından takip ettikleri dün FANATİK gazetesinde yer almıştı. Arda’nın yanı sıra Servet’le de ilgilendikleri bildirilen Milan, dünkü Gaziantep karşılaşması için bir kulüp yetkilisini görevlendirdi.

Yetenek avındalar
Milan'ın bir istatistikçisi, Ali Sami Yen Stadı’ndaki yerini alıp özellikle Arda’yı dikkatle izleyip, sık sık not tuttu. Takibin bir süre daha süreceği ve hazırlanacak raporun teknik direktör Carlo Ancelotti’ye iletileceği öğrenildi. Özellikle geleceğe dönük genç yetenekler arayan İtalyan devi, eğer Ancelotti onay verirse Galatasaray’ın kapısını çalacak. Sarı-Kırmızılı yöneticiler ise ara transferde Arda’yı satmayı kesinlikle düşünmediklerini iddia ettiler.​
fanatik

arda sezon başında izlenseydi gidelirdi gs den izin gelirdi ama şuan alternatif yok bulunmaz arda gibi sezon ortasında

Lyon Gibi Ürettiğini Satıp YeniLerini Yetiştireceksin Yada YeniLerini BuLacaksın Para Ettiği An Satacaksın OLay Bu İkisi De Gitsin Hatta TaLipLeri Varsa Sabri Ve Mehmet TopaL'Da Aynı ŞekiLde...

arda milana deilde ingiltere veya ispanyaya gitse daha ii

Servet mi..
MiLan'a cebimden para vereyim,serveti aLsınLar.. :D
yada dur beLki adamLar netten araştıracak kdr amatörLerdir servetLe iLgiLendikLerine göre..
Servet baL baL! mutLaka aLın onu!

Fm den bildiğim kadarıyla Seri A da takımlar Avrupa Birliği dışından yalnızca 1 oyuncu alabiliyor sene boyunca.Araştırdım ama internette bulamadım.Bilgilendirme amaçlı bir konu olsa transferlerle ilgili iyi olmaz mı?Ya da varsa bir link?

arda milana gitse daha iyi olur galatasaray gibi bir kulübte geleceği kapalı :)

Arda,ArsenaL dışında bir dev takıma giderse harcanır :goz:

ѕσηυη¢υ;3683672' Alıntı:
Fm den bildiğim kadarıyla Seri A da takımlar Avrupa Birliği dışından yalnızca 1 oyuncu alabiliyor sene boyunca.Araştırdım ama internette bulamadım.Bilgilendirme amaçlı bir konu olsa transferlerle ilgili iyi olmaz mı?Ya da varsa bir link?

Peki Zamanında İnter Nasıl Emre Belezoglu İle Okan Buruk'u Aldı Aynı Gun İcinde İmza Attırdı =)...

bu fatih terimde herseye maydonoz oluyor sanane seni ne ilgilendirir heralde transferden pay alacak onun peşindedir arda gidecekse arsenal chelsea de oynasın

Geri