Milliyet İlk özrünü diledi

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Yalan haber ve iftira kampanyası odağı gazeteler haline gelen Doğan Medyasından Milliyet, dilemesi gereken bir yığın özürden ilkini diledi

Milliyet Gazetesi, Başbakan Erdoğan’dan özür diledi. Erdoğan’ın içki içmeyenleri kadeh tokuşturmaya çağıranlarını eleştirdiği konuşmasını Milliyet, dünkü sayısında ‘Başbakan Erdoğan içki içenlere çattı’ başlığıyla okuyucularına duyurmuştu. İşte Milliyet Gazetesi’nin Başbakan’dan Özür dilediği yazısı ve o haber…

DÜZELTME VE ÖZÜR
Milliyet’in dünkü şehir baskılarında Başbakan Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları ‘Başbakan içki içenlere çattı’ başlığıyla çıktı. Erdoğan önceki günkü konuşmasında “Ben diyorum ki, ‘Aynı masada oturalım, sen iç ben içmeyeyim’ ama ‘Yok’ diyor, ‘Sen de bir kadeh tokuştur’ Ben mecbur muyum sen tokuşturuyorsun diye tokuşturmaya?” demişti. Bu sözleriyle Başbakan’ın içki içenleri değil, içmeyenleri kadeh tokuşturmaya çağıranları hedef aldığı görülüyor. Maksadını aşan başlığı düzeltir, özür dileriz.

İŞTE ÖZÜR DİLETEN HABER

Erdoğan içki içenlere çattı

AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın iftarına katılan Başbakan Erdoğan, “Bu ülkede ‘ben içmiyorum, sen buyur iç’ anlayışını sürdürenlere yapılıyor mahalle baskısı” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı ile tüm teşkilata bir ricası olduğunu belirterek, “Moda’daki içki tartışması” ile ilgili uyarıda bulundu. Erdoğan, “Sizi çatışmaya, kavgaya, polemiğe, sonu gelmez çatışmalara çekmek isteyenlere karşı lütfen azami derecede dikkatli olunuz. Moda’da bir yerlerden sipariş olan tipler gelebilir” dedi.
AKP Kadıköy İlçe Teşkilatı’nın The Green Park Otel’deki iftarına katılan Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, vatandaşın bir kısmının içki içtiğini, bir kısmının da içmediğini vurgulayan Erdoğan, “Mahalle baskısı deniliyor ya asıl mahalle baskısı bu ülkede, ‘ben içmiyorum kardeşim, sen buyur iç’, bu anlayışı sürdürenlerde, bunlara yapılıyor bu mahalle baskısı, sıkıntı burada. Ben beyefendiye diyorum ki ‘Ya kardeşim sen iç. Bırak da ben içmeyeyim ya. Aynı masada oturalım sen iç, ben içmeyeyim’. ‘Yok’ diyor, ‘Sen de bir kadeh tokuştur’. Kafaya bak ya. Ben mecbur muyum sen tokuşturuyorsun diye tokuşturmaya? Köşesinden bana akıl veriyor. O aklını sen kendine sakla. Sen devam et o işe. Ama bırak da biz de yolumuza devam edelim. Bizim yapacak çok işimiz var.”
Son günlerde Moda İskelesi’nde yaşanan içki tartışmasıyla ilgili de uyarıda bulunan Erdoğan, “Sizi çatışmaya, kavgaya, polemiğe, sonu gelmez çatışmalara çekmek isteyenlere karşı lütfen azami derecede dikkatli olunuz.

Moda’da bir yerlerden sipariş olan tipler gelebilir. Biz bunlara alışığız. Bunlar hayatı o şişenin içerisinde görenler.”

KAYNAK

yerinde bir düzeltme olmuş
kendilerinin de yazdıkları gibi haddini aşan bir başlık olmuş atılan başlık

Bunların alayı yalan dolan alayı fason ve mason

doğan gurubu attığı iftira ve çamurlar için özür dilemeye kalksa herhalde bütün sayfalrını yıllrca buna ayırması gerekir

ama olsun başbakandan fırçayı yeyince akılları başlarına geldi

kiminle uğraştıklarını anladılar sanırım ...geri adım attılar demekki buda bi gelişmedir..

aynı olgunlugu iftiralar atıp kişilerin ölmesini saglayan vakit gazetesindende bekleris =)

hani özür olmasada bi baş saglıgı falan ''haber yaptık öldürttük başınız sagolsun '' tarzı =)...

bu arada başlık öle bişeyki Aydın dogan dize geldi der gibi...

deniz feneri ile alakası olmayan bi haberde yanlış yazım için özür dilenmiş...bunu magazin gazeteleri olmak üzere onlarca gazete hergün yapıyo =)

tabi sizin takip ettiginiz at gözlügüle sadece önüne bakan,önyargılı gazeteler hariç...

dikkatimi bişey çekti tayyip temizim diyemiyo..sadece aydın dogan benden daha kirli diyo..nedenki...=)

hakketen komik.başbakan nerede yaşıyor acaba?biz kimsenin içki içmediği için,türbanlı olduğu için mahalle baskısı gördüğünü görmedik. hem başbakan yabancı devletlerin türkiyede ki ziyaretlerinde içmese bile kadeh kaldırmıştı,boy boy resimleri var.onlarada diktatörlük yapsın o zaman.

doğan sen kimsin Başbakanla dans edecen

SEN Tayyibi pijamayla karşıladığın mesut mu sandın

Bu Mübarek Ramazanda Içki Mevzusunu Açan Tayyip Ne Alaka Bu Mevzu Ramazan Ayında Nerden çıktı . Hala Istismar Edilecek Duyguları Olan Vatandaşın Duygularınamı Sığınıyorsun .yerel Seçime Ramazanda Milleti Bu Tip Dini Oyunlarlamı Vurup Oy Alacaksın . Yazıklar Olsun ......

Sanki Aydın Doğan Deniz Fenerinden özür Dilemiş . Adamlar Tayyip Böle Dedi Demiş . Tayyip Bu Adamların Başlığına Gittiği Her Yerde Yanıt Vercek . Tayyibin Gündemini Milliyet Belirlicek . Cevap Vermezse O Haber öle Kalcak .verirse Düzeltme Ve özür Der Geçilir . Ama Tayyib De Gittiği Her Yerde Milliyetin Yazılarını Konuscak .onlara Mike Mike Cevap Vercek

VERDİĞİN LİNKTE AYDIN DOĞAN YAZMIYOR .SEN PARANTEZ İÇİNDE AYDIN DOĞANDA YAZMIŞSIN . NEDEN AYDIN DOĞANI YAZDIN ORAYA . TAYYİP ERDOĞAN DEDİĞİN KİMKİ AYDIN DOĞAN ONDAN ÖZÜR DİLİCEK .ANCA AÇTIĞINIZ BAŞLIKLARDA ÖZÜR DİLEMİŞ GİBİ GÖSTERİR KENDİNİZİ BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLERLE TATMİN EDERSİNİZ .SİZE ANCA BU YAKIŞIRDI ZATEN.

gazeteler adamı koseye sıkıstırır sonrada ıstedıgını alır devrı gectı ıftıraya karsı artık sesız kalmıyacak ıyı konustu basbakan ATV nın sahıbıde 1 ara aydın doğan gıbı olmustu sonra gecekonduya muhtac kaldı alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste ALLAH KURU ıftıralarda korusun

hakketen komik.başbakan nerede yaşıyor acaba?biz kimsenin içki içmediği için,türbanlı olduğu için mahalle baskısı gördüğünü görmedik. hem başbakan yabancı devletlerin türkiyede ki ziyaretlerinde içmese bile kadeh kaldırmıştı,boy boy resimleri var.onlarada diktatörlük yapsın o zaman.

Kimsenin türbanlı olduğu için mahalle baskısı gördüğünü görmedikmi :) sen şakamısın?bak sana ne diyeceğim bu ülkede yapılmak istenen şey nedir biliyormusun ülkeyi içerden bölmek,bu nasıl oluyor biliyormusun?bir ülkedeki insanların en hassas yanına saldırarak oluyor,yani inançlarına benim eşim okula gitmiyor neden ? nedeni şu türbanlı olduğu için türbanlı olduğu için okuma hakkını elinden almışlar ş.. peki senin o okuma hakkını elinden aldığın bacılarımız kızlarımız okuduklarında ülkelerine faydalı olmayacaklarmı ? bunu sen cevapla ama cevabının olumsuz olması düşünülemez çünkü bir insanda ALLAH korkusu olması lazım faydalı olabilmesi için şayet yoksa ALLAH korkusu o zaman herşeyi yaparsın kendi çıkarların için.

-BABA BENİ OKULA GÖNDER
-Göndercemde kızım seni okula almıyorlarki...

başlık orjinal haliyle degiştirilmiştir daha dikkatli olun

Yahu emrah1607 sen nerde okudun başbakanın bu paraları deniz fenerinden aldığını ? bir yaz buraya yada kaynağı gösterde bizde görelim neymiş bu,bir söylenti var ortada ama bunu kimin ne için yaptığı ne zaman yaptığı gibi şeyler ortada yok ispat yani belge evrak gibi bişey varmı bende diyorumki sende taksimde cinayet işledin bunun aksini ispat etmek gibi düşün yani :)

sanki milliyet DENİZ FENERİNE TAYYİBİN ADINI KARIŞTIRDIĞIMIZ İÇİN ÖZÜR DİLERİZ ONUN HİÇ Bİ SUÇU YOK demişlerde bunlar da seviniyo..

Milliyet eger yaptigi yalan, yanlis, iftira
haberleri icin ozur diliyorsa, kendi kadar kalin bir ek gazete
cikarmasi lazim.. Ozur hem af dilemek icindir hem
de daha dikkatli olacagiz anlamindadir. Bunu Dogan
gazetelerinin hicbirinde goremiyoruz. Yalan oldugu
defalarca kanitlanmis haberlere ragmen halen insanlarin
akillarini bulandirmaya devam ediyorlar. Medyada cok
sesliligin tarafiyim ama cogunluk Doganin elinde
olunca cok seslilikten ziyade kuru gurultu oluyor.

eline saglık ben dogan gurubuna yardımım olmaması için o gruba ait hiç bir yayını nı alıp okumuyorum böyle bir haberi verdigin içi teşekkürler.

eline saglık ben dogan gurubuna yardımım olmaması için o gruba ait hiç bir yayını nı alıp okumuyorum böyle bir haberi verdigin içi teşekkürler.

bende çalık grubunu okumuyorumm...
İnsan işine geldiğini okuyo demi :D

Yahu emrah1607 sen nerde okudun başbakanın bu paraları deniz fenerinden aldığını ? bir yaz buraya yada kaynağı gösterde bizde görelim neymiş bu,bir söylenti var ortada ama bunu kimin ne için yaptığı ne zaman yaptığı gibi şeyler ortada yok ispat yani belge evrak gibi bişey varmı bende diyorumki sende taksimde cinayet işledin bunun aksini ispat etmek gibi düşün yani :)

başbakana paraların geldiğini başbakan kendi bile söyledi .buraya kadar sorun yok ( sen bundan bile haberdar değilken burda tayyipi savunmaya çalışıyosun ) ama gerisini ne kadar doğru söylüyor orasını allah bilir . tayyibe para gelmiş tayyibin söylediğine göre bu para bir yerlere yardım olarak gitmiş . buna deliler bile bi tarafıyla güler .

belediye başkanıyken belediye başkan maaşı ile geçinemiyorum diye beyanı olan adam ne oldu da 3 milyon dolara oğluna gemi aldı . ne oldu da dünyanın zenginleri arasına girdi . belgeler şuan alman mahkemelerinde . onlar sonra ortayada çıkıcaktır . çıkana kadar ve çıkmasa bilede kör olmayan insana belge bile lazım değil ama size lazım sizin kategorinizdekilerin gözüne belgede soksan siz gene görmezsiniz . önce görmek iste ondan sonra benden belge kaynak iste ki kendin görmek istesen zaten benden belgede istemezsin bu forumdaki yüzlerce üye gibi . sanmıyorum ama gene sorcam : ANLIYORMUSUN ?

Geri