mmc kart sorunu yardım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EPOX-AMD

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar benim bir 3230 cep telefonum var daha bugüne kadar hiçbir sorun yoktu ama bugün hafıza kartını biçimlendirmek istedim ve şimdi hafıza kartının bozuk olduğunu söylüyor biçimlendirme yapıyormuş gibi görünüyor ama hiç bir ilerleme yok bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

ben hafıza kartıda sorunsuz calısıyordu birkac yıldır 6600 ve 256 lık kart kullanıyorum gecenlerde kart okuyucuyla pc ye bagladım pc kartı gormuyor sonradan telefona taktım aynı epox-amd ye oldugu gibi uyarı verdı. biçimlendır deyınce tamamlanamadı dıyor ve karta gecmek ıstedıgımde kart bozuk yazıyor.

edit: simdi tekrar pc ye taktım hafıza kartı bıcımlendırılmemıs bıcımlendırıyımmı dedı tamam dedım tamamlanamadı dedı :(

Arkadasım eger kart okuyucun varsa,kartını kart okuyucu ile formatla ama dosya biçimi olarak FAT secmen gerekiyor yoksa telefon görmez.
Saygılar...

eskiden telefoncu idim ve 2 forumda da moderatör düm. sorunlarınınz herkesin karşılaştığı tarzdan sorunlar.

şimdi biraz kafanızı karıştırmak gerekirse;

arkadaşlar eğer mmc kartınızı kart okuyucuna takıpta biçimlendirdiyseniz o kartı da telefonunuzda da biçimlerndirmeniz gerekiyor.

telefonunuza mmc kartınızı taktınız. daha sonra galeri\hafıza kartınıza gittiniz, karşınıza şöle bi yazı gelmesi lazım (Hafıza Kartı Bozuk). siz şimdi bu kartı burada seçenekler e gelip format atacaksınız birde ne görüyorsunuz, 2 tane şık var. biri yardım diğeri ise çıkış. iki şıkta sizin sorununuzu halletmiyor. peki bu format nasıl atılacak diye mi düşünüyorsunuz.

aslında herkesin yaptığı hata burada. mmc kartınıza format atmak için galeriden yola çıkmayacakksınız. Format atmak için Menü\Araçlar\Hafıza yolunu takip edeceksiniz (kendi 7610 umdan örnek veriyorum. bazı modellerde farklı. ama sizi mantığı anlayın yeter.) oraya girdinizde zaman size bi uyarı mesajı gelecek. Hafıza kartınız bozuk. Biçimlendirilsin mi?

evet dediğiniz zaman biçimlendirmeye başlayacaktır. biçimlendirme sonunda kartınız artık kullanılabilir hale gelecektir.

unutmayın; araçlardan gireceksiniz, galeriden değil.

arkadaşlar aynı sorun bende de var 6680 kullanıyorum hafıza kartım bozuldu durup dururken.bi anda hafıza kartı bozuk die uyarı verdi.pc ye takıorum orda da hata veriyo.nasıl format atıcam ki

arkadaşın dediği gibi araçlar/hafıza dan atcaksın o zaman düzelir

Konu Eski..

Locked !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri