eskiden telefoncu idim ve 2 forumda da moderatör düm. sorunlarınınz herkesin karşılaştığı tarzdan sorunlar.
şimdi biraz kafanızı karıştırmak gerekirse;
arkadaşlar eğer mmc kartınızı kart okuyucuna takıpta biçimlendirdiyseniz o kartı da telefonunuzda da biçimlerndirmeniz gerekiyor.
telefonunuza mmc kartınızı taktınız. daha sonra galeri\hafıza kartınıza gittiniz, karşınıza şöle bi yazı gelmesi lazım (Hafıza Kartı Bozuk). siz şimdi bu kartı burada seçenekler e gelip format atacaksınız birde ne görüyorsunuz, 2 tane şık var. biri yardım diğeri ise çıkış. iki şıkta sizin sorununuzu halletmiyor. peki bu format nasıl atılacak diye mi düşünüyorsunuz.
aslında herkesin yaptığı hata burada. mmc kartınıza format atmak için galeriden yola çıkmayacakksınız. Format atmak için Menü\Araçlar\Hafıza yolunu takip edeceksiniz (kendi 7610 umdan örnek veriyorum. bazı modellerde farklı. ama sizi mantığı anlayın yeter.) oraya girdinizde zaman size bi uyarı mesajı gelecek. Hafıza kartınız bozuk. Biçimlendirilsin mi?
evet dediğiniz zaman biçimlendirmeye başlayacaktır. biçimlendirme sonunda kartınız artık kullanılabilir hale gelecektir.
unutmayın; araçlardan gireceksiniz, galeriden değil.