mobil uygulama casus yazılım

Tayfun_18_

New member
Reaction score
0
arkadaşlar okul bitirme projesinde bir mobil uygulama projesi aldım konusu şöyle: Microsoft Visual Studio 2008 ile C# dilinde Microsoft mobile tabanlı telefonlara bi casus yazılım yapmam istendi.Yazılımı karşı tarafa kurduktan sonra bi numaraya özel(bu bizim numaramız oluyo) arama geldiğinde telefon hiç çalmadan direk açılacak ve bizde ortamdaki konuşmaları dinleyebileceğiz.Bu yazılım internette biraz araştırinca satıldığını gördüm çok yüksek fiyatlara satılıyor böle programlar.Ben döküman arıyodum bi kitap aldım kodlab yayınlarının Mobil Programlama adlı kitabını aldım ordaki uygulamalara çalıştım bi çok uygulamayı yapıyorum ama iş telefonun kaynaklarını kullanmaya gelince(arama yapma,SMS atma vb.) pek fazla bişe yok bu konuda internettede pek bişe bulamadım üstelik mobil işletim sistemli telefonlarda mobil kaynaklara erişim sınırsızdır.Windows Mobile İşletim sistemli telefonlarda telefonun kaynaklarına erişecek C# kodları arıyorum bu konuda elinde herhangi bir dökümanı olan veya bu işle daha önce ilgilenmiş arkadaşlardan rica ediyorum dökümanlarını burda bizimle paylaşırsa çok mutlu olurum.Şimdiden herkese teşekkürler.

Geri