MobiMb Mobile Media Browser 3.2 Hemide Full Yeyin Gari

Cr@zyboy

New member
Reaction score
0
aaaaaa5qh.jpg

şifre = www.hackhell.com

bütün telefoncuların kullandığı melodi yükleme programıdır...Bluetooth ile telefona dediğin gibi yükleyebilirsin...

paylaşım için saol arkadaş

Cr@zyboy' Alıntı:
bütün telefoncuların kullandığı melodi yükleme programıdır...Bluetooth ile telefona dediğin gibi yükleyebilirsin...
Saol açıklaman için.. Bişi daa war. Cepten bilgisayara bişi atabilio muyuz bu programla..? Böle bi prog lazım bana.. SP2 yüklü bende fakat telefonum T610 uyuşmuo sanırım... Böle sorunu olan başka arkadaş war mı?
Birde yükliycek arkadaşlar, dikkatli olun virüs mü,trojan mi bişi war içinde.. Ben kaspersky ile temizledim, haberiniz ola...

yok virüs programları virüs olarak görür beş vakit kullandıgım bi program bende hiç bi sorun yok t610 a gelince bi blutueth cihazı alman lazım

Cr@zyboy' Alıntı:
yok virüs programları virüs olarak görür beş vakit kullandıgım bi program bende hiç bi sorun yok t610 a gelince bi blutueth cihazı alman lazım
Kardeş Bluetooth cihazım war benim ama hani ServisPack 2 yüklü olunca bilgisayara, Bluetooth Place programına gerek kalmıo ya , onu diorm.. Fakat benim T610' a bilgisayardan oyun fln atabiliorm ama telefondaki resimleri bilgisayara atamıorm... Bilgisi olan warmı T610 konusunda..

not: Nokia'da ve Sony Ericsoon s700i'de denedim oluo ama fucktımını T610'unda olmuo yaa...

yaw blueth cihazın varsa bu programla ne işin var ama hangi tür bluteoth cihazın var telf. içini gösterenlerden olması lazım bilgisayarla bağlantıyı kurcaksın oyun film melodi ne istersen yüklersin bu programa gerek yok bu program kablolular için s40 serileri için önerilir kızılötesi aracılıgıylada her türlü veri yükleyebilirsinbu programın seçenekleri melodi mp3 renkli logo ve oyun yükleyebilirsin ama senin telefonun s60 serisine giriyo bu yüzden bluteoth olması kafidir.....

ya ben indiremedim Mobile Media Browser i yardım

link ölmüş

yaw bu programa çok ihtiyacım var ama silinmiş kardeş

Geri