MOD arkadaslara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oxhan

New member
Reaction score
0
öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum , 30.04.2007 itibariyle '' cielo '' isimli accountum banlanmıstır ve banlanma sebebine'' ortamı gerici msjlar '' denilmiş , modlara sormak istiyorum ama onlarda sbt bi konu açmışlar ve ordan onlara özel msj atmamız istemişler , kendileride bildigine göre özel msj atmak için belli bir rütbede olmak gerekio , yani gidip ona buna ''emegine saglık , bilmem nerene saglık flan mı deme gerekio '' madem banladınız orayada hangi konudaki , hangi yazıdan dolayı banlandıgınıda yazıverseydiniz

Ayrıca bi nokta daha var banlanma sürem 5 gün denilmiş fakat orada banın açılacagı gün 05.06.2007 yazıor burada ya bir yazım hatası oldu ve banım acılmadı ya da ordaki 5 gün ne anlam içeriyor , ayrıca ben kimseyi gerici bi konusma yaptıgımı sanmıorm ki zaten ben siyasi ya da onun türevleri olan bölümlerde konusma yapmıorm . ilgilerinize

sen ıkı nıcklemı sıteye gırıyosun .
cielo : ortam gerici mesajı nedeniyle , 5 gün ceza almıssın. ama bu nıcknle gelıyosun zaten yenı bır nıck deıl yanı ıkı nıck bırden kullanıyosun bunu neden yaptıgını acılarmısın . yenı nıck almıs olsan 24 msj ın olmazdı demı ?
oxhan nıckıyle atmıs oldugun msj 04-10-2007, 09:41 PM tarıhınde atılmıs.

bu account benim degil bi arkadasımın accountu zaten accountun bilgilerine bakarsanız yeni olmadıgını görüceksiniz

ßanının kaLkmasına 20 saat var.. 5. ayın 6.'sında açıLacak diyor tarihte.. 6. ayın 5 'i değiL..

peki sebeb nedir hangi yazıdan dolayı

ban sebebi yazıyorsa senın olayı kurcalaman gereksiz, banını kaldırdım. iyi eglenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri