Mod. lardan özel istek

mrvodoo

New member
Reaction score
0
ark.ben bir tane windows xp yapmak istiyorum mesala forumda görüyorum ark lar xp yapmış ama programlar kurulu olarak bunu nasıl yapıyorlar bana öğretebilecek birisi varsa çok makbule geçer banzen format atmaya müşteri çıkıyor her seferinde program kurmaktan yoruldum xp yi kurarken programlarda kurulsun istiyorum birde windows açılırken benim istedigim resim çıksın istiyorum bunu özellikle resimle anlatan olursa dua ederim bol bol inanın bana biraz dilenci gibi olduk ama olsun lazım zaten burdan başka bir forumada gidemem takılıp kaldım buraya ::durdurun:biggrin:clap:melek

işallah tez zamanda yazarlar bende merak ettım:D

bende tam aradığın bi xp cd si var arkadaşım xp full kurulum yani cd key istemiyor. ve bilgisayar için gerekli tüm diğer programlarda kuruluyor güncelleştirmelerinide alabiliyor......anlıycağın tek bir cd ile tüm pc yi herşeyiyle aktif hale getirebiliyorum.

windows XP yapmayı başardığın zaman bizede haber ver seni kutlayalım..

Arkadaş Xp yapmak istemiyor, forumda var Winso diye XP içinde çeşitli programlar entegre edilmiş halde kuruluyor. Sadece o programları cd ye nasıl ekleyeceğini öğrenmek istiyor sanırım. Ben de cevabı bekleyenlerdenim.

windows XP yapmayı başardığın zaman bizede haber ver seni kutlayalım..

ark anlamış bak ben sadece bende olan xp cd sini başka programlarda ekleyerek yeni bir xp yapmak istiyorum yani xp kurarken o programlarda kurulsun istiyorum forumda ayrıca böyle xp ler arama yaparsan nasıl bir şey istedigimi anlardın ok

ark. ben AROMA Suyun bayisiyim. bana su takip proğramı lazım
bazı sitelerden indiriyorum ama hepsi de demo 10 günlük kullanımı var. ben deki su takip proğramını nasıl etkin hale getiririm ve ya sizlerin arşivinde orjinal takip proğramı var sa bana iletirseniz sevinirim.
--------- mail adresim

bende meark ettim şimdi

Arkadaş Xp yapmak istemiyor, forumda var Winso diye XP içinde çeşitli programlar entegre edilmiş halde kuruluyor. Sadece o programları cd ye nasıl ekleyeceğini öğrenmek istiyor sanırım. Ben de cevabı bekleyenlerdenim.

kardeş nerde bu ben bulamdım

Geri