..::mod olsaydınız??::..

mod olsanız hangi bölümde mod luk yapmak isterdiniz??

• Kullanılan toplam oy
    40

oFfSpR!nG

O şimdi ASKER!
Moderatör
Reaction score
0
slm arkdaşlar..! :sigara:

mod olsanız yada olmak isteseniz HH'de hangi konuda mod luk yapmak istersiniz?? :eek:

10 dan fazla şık koyamıyorum kusura bakmayın :(

saygılar :cool:

Ben mod falan olmak istemiyorum, çok yorucu bir iş bütün mesajlara bakman lazım günün belli saatlerinde online olman lazım. Milletle uğraşman lazım vs. vs.

Yok abicim kalsın üye olmak daha eğlenceli.

nuri69' Alıntı:
Ben mod falan olmak istemiyorum, çok yorucu bir iş bütün mesajlara bakman lazım günün belli saatlerinde online olman lazım. Milletle uğraşman lazım vs. vs.

Yok abicim kalsın üye olmak daha eğlenceli.

yardımlaşmak iyidir.. siz sadece buz dağının görünen yüzünden bakıyorsunuz.. arkasında öyle güzel bir tarafı var ki..

şunu rahatlıkla diyebiliyorum ki..

"İYİKİ MODERATORUM VE İYİKİ BÖYLE BİR KADROYLA BERABERİM.. TESEKKURLER HACKHELL!"

ne güncel war ne anket war .... ahaa kimse sallamıo heralde oraları..

estafurullah..

ama alabildiğim kdr geniş almaya çalıştım.. :(

arkadaş elinden gelenii yapmış...Anket ankettir...İspik ayrıca Güncel veya hertelden manyak bölümler...Sallamazmıyız hiç...:)

Emeğine sağlık arkadaşım...

Lamagro' Alıntı:
yardımlaşmak iyidir.. siz sadece buz dağının görünen yüzünden bakıyorsunuz.. arkasında öyle güzel bir tarafı var ki..

şunu rahatlıkla diyebiliyorum ki..

"İYİKİ MODERATORUM VE İYİKİ BÖYLE BİR KADROYLA BERABERİM.. TESEKKURLER HACKHELL!"

Yok bende zamanında modluk ve opluk yaptım (burada değil tabiiki) görünen ve görünmeyen her yönünü biliyorum merak etme sadece modluğun sorumluluk isteyen ve yorucu bir iş olduğunu + ne yaparsan yap mutlaka senden memnun olmayacak birilerinin olacağını belirtmek istedim.

Yardımlaşmak ve paylaşım yapmak sadece modların işi değildir, bunu misafir üyelerimizde yapabilir.

Mod arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim. Yanlış anlaşılmak ta istemem.

ben bizzat şahsen kendim bilgisayar mod'u olmak isterdim ama gerçktende zor iş :)

valla ben bütün download bölümlerinde olmak isterim çünkü hiç kontrol etmeden dosya gönderen arkadaşlar var bir çoğunda virüs uyarısı aldım. tabi yeni üyeler ve güncel antivirüsleri olmayanlar veya antivirüs kullanmayanlar fazladır diye düşünüyorum. yazık ediyorlar.

nuri69' Alıntı:
Yok bende zamanında modluk ve opluk yaptım (burada değil tabiiki) görünen ve görünmeyen her yönünü biliyorum merak etme sadece modluğun sorumluluk isteyen ve yorucu bir iş olduğunu + ne yaparsan yap mutlaka senden memnun olmayacak birilerinin olacağını belirtmek istedim.

Yardımlaşmak ve paylaşım yapmak sadece modların işi değildir, bunu misafir üyelerimizde yapabilir.

Mod arkadaşlara görevlerinde başarılar dilerim. Yanlış anlaşılmak ta istemem.

Biz elimizden geleni yapalmda memnun olmayan varsın olsun :) Saol açıklaman için

yardımlaşma derken.. daha cok yardım etme maksadındaydı x)

tabiki spor bölümüne veya adult bölümüne mod olmayı isterdim ama nedense hep bir engel var karşımda bir türlü o engeli aşamadım:(

aslında istediğim bölümleri şükür aldım ama duygusal olarak bakıorum olay BEşiktaş bölümü modu olmak isterim yani :)

komik fLashLar VideoLar ßöLümünü istemiştim ama olamamı$tım oraya $imdi adult ürk resimLer ßölümündeyim;)
ßi arada en iyi mod kim onu açında ßilelim:D

yalan yok kesinlikle adult...:Dtam bi cümbüş orası yav:D

en iyisi user olmak : )

Geri