Model Gemi Planları

gogo17

New member
Reaction score
0
Herkese merhaba, bu konu altında elimizde olan model gemi (Statik-RC farketmez) paylaşalım diyorum. Bu şekilde modelciliğe ilgi duyan arkadaşlarımıza ve bir birimize yardımcı olabiliriz. Cevaplarınızı ve varsa planlarınızı bekliyorum.

Çok basit bir plan ve isteyen herkes kolaylıkla kendine bu planla bir motor yat yapabilir.

LodMotorJachtaXENIE02.jpg

Planları bir ara RS'a yükleyip burada yayınlayacağım... Umarım başkaları da plan ekleyerek paylaşımı arttırır...

bekliyorum arşivi birde ilk konuda malzemeleri ne kullanıcaz heveslendim azcık aydınlatın da

arkadaşlar bu konuyu dahada genişletebilirmiyiz, ben bu modelciliğe ciddi derecede başlamayı düşünüyorum,mesela başka daha basit planlar veya kullanılacak malzemeler hakkında bilgi paylaşımı daha sağlıklı olur.

Gemi modelciliği ile ilgilenenlere tavsiye edebileceğim bir site. Bu site gemi modelcileri derneğinin resmi sitesidir. İçeriği bir çok soruya cevap verebilir.
http://www.gemimodelcileri.org/

Planı Bekliyorum

Arkadaşım bu sitede adam para ile olan satıyor sende biraz reklem yapıyorsun galiba.

model tekne

Merhaba arkadaşım bende model tekne yapımına yeni başladım bir karadeniz takasını bitirmek üzereyim yeni bir çalışma için güzel planlar arıyorum verdiğn link silinmiş bulabileceğim site adresleride verirsen sevinirim.

kartaleml.com

linki yenilerseniz sevinirim.

cok teşekkürler ama planlar nerde acaba göremedimde

Geri