modem problemi

spider1071

New member
Reaction score
0
lnca ım104 bir modemim var kaç kere tanıttıysam internete giremedim ve modemdeki DATA ışıgı yanıyor bu neden olabilir

dostum modemi tanıtmana gerek yok data adsl yanmıyorsa internetin yok anlamında ama anlaşılan internetin var sorun pc de

buda benim modemin görüntüsü

resim012.jpg

dostum internet erişim kuralları ayarına gir otomotik ip algılayı işaretle uygula de sorun çözülür

usdatım internet var başka modamle giriyoruz internete modem aynı modem data ışıgı yanmıyor işte neden bilmiyorum
bi çözüm önerisi oln varmı

browser arayüzden modem ayarlarını yapmadıysan sinyal modeme gelir ama bilgisayarına iletilmez inca web arayüz ayar yaza google'a nası yapılcaı çkar

Resetlemeyi denedin mi?

modem ayarlarını yaptım modeme resette atamıyorum reset tuşuna baılı tutyorum modemde tık yok anlamadım ben olayı

reset yemiyo makine yani normal olarak başka bi yontemi mi var _?_??_

çok gıcık bi modem benimde vardı ,devamlı sorun çıkartıyodu ,kurtul ondan.....

arkadaş iş para harcayarak çözüm bulmak olsa yenisi alırdım buraya sormazdım

ilk aklıma gelen modeme adsl kullanıcı adını ve şifresini yazman ki muhtemelen yapmıssındır.
modeme res atmayı dene veya ayarkarını kontrol et router 1 modeme benziodu pek anlayamadim ama routersa kullanma klavuzundan yada internetten modemin ip sini bul arayüzünden kontrol et bu arada disaridan tuş ile res atmiyorsa arayüzde genelde reboot modem yada reset modem tarzında şeyler oluo fabrika ayarlarına geri dön gibi şeyler var onları dene oda olmassa modemin firmware ini güncelleştirmeyi dene aklıma gelenler bunlar

bu arada kontrol ettim modemin arayüzü var 192.168.1.1 ip sinden giriliyor modemin kullanıcı adı ve şifresini hic değiştirmediysen klavuzda yazar değiştirdiysen 1şekilde hatırla :)

Geri