modemden mi tt den mi?

Danteab

New member
Reaction score
0
arkadaslar yüksek mb lı dosyaları dowload edemiyorum yüksekten kastım mesala 30 mb veya daha üzeri dosya indiremiyorum hep bir seviyeye geliyor modem reset yiyor bazense indiriyor yane kafasına göre takılıyor sanırım modem:D lütfen yardım edin...

aslında virüs sorunu da olabilir. ben telekomdan olduğunu sanmıyorum, tamam pahalı felan ama bu kadar değişken ve tutarsız bir altyapısı yok. iki şey önerebilirim başka bir bilgisayarı yada notebook'u modemi kullanarak dene yada başka bir modem ödünç alarak evdeki bilgisayarda dene. o zaman konuyu daraltmış olursun bence.

Ben de buna benzeyen bi sorun yaşadım, Download %99'da takılıp kalıyordu. Modem'i değiştirince sorun da ortadan kalktı. Ttnet'ten kaynaklanan bişey olduğunu sanmam, modemle alakalıdır.

arkadaşlar eğer öleyse bana kablolu bi modem önerebilirmisiniz yada birkaç

arkadaşlar eğer öleyse bana kablolu bi modem önerebilirmisiniz yada birkaç

Yukarıda anlattığım sorunu yaşarken ben de tereddüt içindeydim. Sorun TTnet'ten mi yoksa Modem'den mi kaynaklanıyor ikileminin ortasındaydım. Bunun için deneme maksatlı Inca modem aldım. Bulabildiğim en ucuz modemdi. :D Ve şu an çok memnunum. Diğer arkadaşlarım ne düşünür bilemem ama bence Inca güzel bi modem.. Son karar da senin..

eğer 4 portlu olmasın, kablosuzu olmasın dersen piyasada ki ucuz modemlerden alabilirsin artık teknolojisi çok farketmiyor. ama tabi download vs. yapıyorsan sürekli belli teknolojileri destekleyen modem almakta fayda var.

ayrıca madem yeni alıyosun kablosuz özelliği olan bi modem de alınabilir ileriye dönük olması açısından.

wireless yane kablosuz modem kullanmak istemem su anda virüsün en kolay girdigi modem ama airtes rt-111 i düsünüyorum almayı 4 portlu sanki 4 portlu cok lazım ama olsun umarım işimi görür...

benim tercihim datron modem uzun sure kullandım cokta memnun kaldım hala kullanıyor olabilirdim tabi adaptörleri karıstırıp yakmasaydım:Dbiraz ısınıyo ama o kadar kusur kadı kızındada olur:D

Geri