modemimin ethernet ışığı sürekli yanıp sönüyor

kenan_61

New member
Reaction score
0
güzel kardeşlerim benim sizlere sorum şu olacak ben ttnetin vermiş olduğu airties marka modem kullanıyorum ve internete girdiğimde modemimin ethernet ışığı sürekli yanıp sönüyor bu olay internetten birşey indirirken olsun video izlerken olsun daha hızlı bir şekilde oluyor saniyenin altında ışık yanıp sönüyor internetten çıktığımda ise ışık sabitleniyor bu durumda herhangi bir sorun varmıdır. vürüs proğramı olarak Kasperksky 2009 kullanıyorum

peki bu normal birşey mi anormal bir şeymi biliyorsan onuda yaz pls....

normal bişi weri aktarım hızına göre ışıgın yanma şiddetide artıp azalır önemli biş olay değil yani gönül rahatlıgıyla kullanabılısın;)

tesekkürler verdiğiniz cevaplar için

kardeşim interneti kullandığın zaman yanıp söner eğer internet açık ama internetle bir yere girmemişsen yani bağlantın yokken yanmaz kısaca download yaptığı zaman yanar yapmıoken yanmez ağ bağlantılarından görebilirsin iyi forumlar...

bilmiyorduk örenmiş olduk verdiğiniz cevaplar için tekrardan teşekkürler

internet kullanımı sırasında ışığın yavaş yada hızlı yanıp sönmesi gayet normladir olması gerekende budur aksine yanıp sönme olmuyosa işte o zaman sorun vardır rahatlıkla kulanabilirsin

arkadaşlar modem airties dns ışığı sürekli yanıp sönüyor bir türlü sabitlenmiyorum nete bağlanamıyorum...pc yi kapatınca ışıklar geliyor deli olcam yaa denemedim şey kalmadı

internete usb den bağlanıyorum ...hiçbir şey yoktu 3 gün öncesine kadar bişeyde yapmadı ttneti 8 kez aradım 3 kez yüzyüze görüştüm çıldırmamak elde değil ...paramızla rezil oluyozz .... airties rt 110 modemim var taş gibiydi bişey yoktu şimdi power ışığının dışında dns ve ppp yanmıyor ....DNS kesik kesik yanıyooo ama sabitlenip hattım gelmiyor bir yardımcı olsanız neden yapar çok tşk ederim ....Hatlarda bir sorun yok hattım da bir sorun yok :(((

:D:D gayet normal hoca.. internetten bişey indirirken fln daha çok yanıp söner çünkü veri giriş çıkışında hızlanır

Geri