modemini oturduğun yerden resetle

gakko42

New member
Reaction score
0
sizlere enson harika bir paylaşımımı sunuyorum:clap
:biggrin işte süper bir program:clap

oturduğunuz yerden modeminize reset atabilir
böylece sorunsuz şekilde istediğiniz kada dosya indirebilirsiniz
çoklu kullanıcı olsanız yani "arkadaşınızın modemine bağlısınız ve:melek gidip modeme reset atma gibi bir şansım yok" demeyeceksiniz
herşekilde çalışıyor:victory

http://uploaded.to/?id=11w44g

artık bundan bari memnun kalır
bir teşekkürü esirgemezsiniz değil mi

emeğe saygı lütfen...

deneyen var mı? :) patlamayalım..

program kb boyutu var
ve denemekten neden bu kadar çekiniyorsunuz anlamıyorum
hiçbir şey denemeden öğrenilmez

Sağol ya bu iyi oldu valla önce bu programa bi tık sonra ccleaner ı çalıştır.Rapid mapid vız gelir artık.

arkadaşım paylaşım için sağol yalnız paylaşım yeri yanlış gibi geldi bana program bölümünde versen daha çok ilgi görürdü gibi geldi bana sonuç itibariyle bu tip programa ihtiyacı olan insan mimarlık bölümüne bakayım demez.
yine de çalıştıranlara göre işe yara bir program ve de esas olan paylaşmaksa ki öyle teşekkürler emeğine sağlık...

Emeğin için teşekkürler fakat çalışmıyor

teşekkürler, ellerine sağlık

teşekkürler, ellerine sağlık

Malesef çalışmıyor.
Bu program ağ üzerinden çalışan bilgisayarlarda işe yaramaz. Modemin kendi bilgisayarınızda bulunması kaydıyla çalışır. Ayrıca bu tip programlara gerek yok:

NotPad di açın içine;

ipconfig /release
ipconfig /renew

yazın kaydederken uzantısını bat olarak değiştirin.

Oluşan ikona iki kere tıklayın aynı işi daha garantili bir şekilde yaparsınız.

Liman' Alıntı:
Malesef çalışmıyor.
Bu program ağ üzerinden çalışan bilgisayarlarda işe yaramaz. Modemin kendi bilgisayarınızda bulunması kaydıyla çalışır. Ayrıca bu tip programlara gerek yok:

NotPad di açın içine;

ipconfig /release
ipconfig /renew

yazın kaydederken uzantısını bat olarak değiştirin.

Oluşan ikona iki kere tıklayın aynı işi daha garantili bir şekilde yaparsınız.

liman bunu da denedim ama buda işe yaramadı. rapidden yine indiremedim.
ağ üzerinden çalışıyorum.

ortam bağlantısı kesildi diyo bağlantı tekrar gelio ama modem IP falan deişmio..

kesinlikle uzaktaki modemi resetlemiyon kesinlikle

gakko çalışmıyor denemekten ne çıkar demekle olm az birde her modemin markası değişir marka ve modele göre adamlar pro yazıyor reset atabilmek için sen burda bi pro vermişsin denemekten ne çıkar diyosun

oturduğunuz yerden modeminize reset atabilir böylece sorunsuz şekilde istediğiniz kada dosya indirebilirsiniz çoklu kullanıcı olsanız yani "arkadaşınızın modemine bağlısınız ve:melek gidip modeme reset atma gibi bir şansım yok"

bunun icin harici programa gerek yok, dedigin gibi coklu kullaniciysaniz modem'in arayüzüne gateway'i explorer'e yazarak ulasabilir ve istedigini yapabilirsin :goz:

çok teeşekkür ederim.tam aradığım program.derdime ilaç oldu:)

Geri