Moderatör Arkadaşlar Nerede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxiHell

New member
Reaction score
0
Sayın yetkili arkadaşlarım ve adminleri Template Bölümüne 1 tane bile moderatör bakmıyorm Lütfen temizlenmesi gereken konular var bir kaç mod arkadaşa pm attıgım halde yanıt gelmedi......:vur

Bir daha böyle modsuz bir bölümde(gerçi templates modsuzmu bilmiyorum ama ) sorunun olursa şikayet&ihbar hattı var bu başlıkta ..Oraya yazarsan ilgilenilir ;)...yada pm at tabikide smodlara..şimdi aklıma geldi templatesta DeviL var ama onu hiç onlıne görmedim :saskin..neyse sen dediğim gibi şikayet hattına yaz ;)

Ne yapalım öyle yapacaz evet devil bende göremiyorum arada sırada sagolsun :) 1001desing arkadaş gelio gidio Öyle yapcaz hatta su an temizlenmesi gereken konu cok hepsi çöplük kullanıcılarr ne aradıklarını bilmiyor karışık.. buda template bölümünü olumsuz yapıyor ne bilim eskiden templat deninde ilk hackhell gelirdi aklımıza

benım orada yetkım yok :D
baslıgı gorunce tırstımda:D

ALpMontana' Alıntı:

harbi he! aynen tırstım...

arkadaşlar ilgili konuların linklerini ihbar hattına yazarsanız s.modlarımız konu ile ilgilenir.

ilgilinze teşekkürler ama şöle başlık açmayın yahuvv!! gece - gece kalp kırizi mi geçirtmek istiyorsunuz :durdurun

ama olmaz ki böle bu şikayette benim hakkımda değil..
çok darıldım bak..
unuttular beni iyice 1 haftadır şikayet yok hakkımda..:(
popularitem düşüyor iice yaf :)

ALpMontana' Alıntı:

revolation' Alıntı:
harbi he! aynen tırstım...

arkadaşlar ilgili konuların linklerini ihbar hattına yazarsanız s.modlarımız konu ile ilgilenir.

ilgilinze teşekkürler ama şöle başlık açmayın yahuvv!! gece - gece kalp kırizi mi geçirtmek istiyorsunuz :durdurun

ne tırsıyorsunuz dalın konuya. bir şey olmaz. :D

|ChaMuR|' Alıntı:
ama olmaz ki böle bu şikayette benim hakkımda değil..
çok darıldım bak..
unuttular beni iyice 1 haftadır şikayet yok hakkımda..:(
popularitem düşüyor iice yaf :)

chamur senin en kısa zamanda taktik değiştirmen gerekiyor demek ki. seninkiler sana alışmış. :p

iLeriki GünLerde ßi temizLik çaLı$ması ve ßir mod ataması yapicaz =) Sakin =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri