Moderatör olmamı isteyenler lütfen baksınlar

MODERATÖR olmamı istiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak1990

New member
Reaction score
0
Moderatör olmamı istiyorsanız EVET'İ istemiyorsanız HAYIR'I Tıklayın.Lütfen Arkadaşlar olumlu veya olumsuzcevaplarınızı bekliyorum.

Programlar bölümü

Bunlar Clone Üyeler Olmasın....

walla Darka beni banlarsan bütün site ayağa kalkar dedim ama oralı olmadı, onu benden çok sewiomuşsunuz :(

infatuate' Alıntı:
walla Darka beni banlarsan bütün site ayağa kalkar dedim ama oralı olmadı, onu benden çok sewiomuşsunuz :(

yenge valla dark sana bıse yapsın ben sıteyı bırakırım :durdurun :durdurun senı daha cok sevıyoruz. dark ıkıncı sırada bu arada sıze cok yakında bır suprızım olacak. !!!!!!!

adam moderatörlük anketi açmış konunun içine etmişsiniz abuk subuk konuşmayın lan

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=199915 bu konuyu acan kişi clonun.

yani yukarıda mesajı olan dangalak :)

yani fena cuvalladın .

aşagıdaki gibi anlamsız mesajlarına bile teşekkür etmiş.

inceledim heralde bütün mesajları senın konularına sanırım ve bütün teşekkürleride. tabiki varsayım ama.
şimdi en bariz yaptıgın hata madem clon
halinle yanlışlılka ilk konuyu acdın be birader hangi akla hizmet hemen asıl üyeliğinle aynı konudan acıyorsun.
işte buarada cuvalladın. :) aradan 1-2 gün gecseydi bari. kacıyomu modluk.

neyse ya aslında hoş bir durum değil. ama mod olucaksan en azından akıllı ve uyanık olmalısın :)

beyler buradaki geyik unsuru nedir çözemedim, bu adaylıgı koyabilecek paylaşımları olan bir arkadaş,
bence yetersiz şu anda, online süresi daha fazla olmalı ve bizlere kendini sevdirmeli.
Klon üyeliğini banladım "lamer" lik yapmana gerek yok.

Hiç Gereği Yok Bence
Konuyu AçıLmamış Farzediyorum....

daha cok erken bu basvuru ıcın, ileriki bir tarihte paylasımların arttıgı zaman aynı baslıgı acarsan tekrar degerlendırırız...

Ayrıca oylarda erken oldugunu kanıtlıyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri