Moderatör psikoloğa giderse

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
daha önce verildimi bilmiyorum ama arama yaptım çıkmadı...:saf: :eek:

Moderatör psikoloğa gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye?

Moderatör anlatmış: "Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin" demiş.
Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş.

Modaratör ertesi gün yine gitmiş.
Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Bizim moderatör birkez daha anlatmış.
Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş.

Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye.
Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden cevaplamış.
Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş.

3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş psikoloğa.
Psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye?
Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: "Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya" demiş.
Psikolog: "iyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git konuları kilitle" demiş

hehehehe ben affetmiom valla ben kitliemiosam kitlettiriom:D çok acımasızım :hhman:

mod olmadan modların halini anlamak zor :D

Allah kolaylık ve sabır versin modlarımıza

Mod olmak hakkaten hackhell gibi bir sitede mukemmel bır olay ama
bir o kadarda zor malesef:hhman:

J@CK@L' Alıntı:
Mod olmak hakkaten hackhell gibi bir sitede mukemmel bır olay ama
bir o kadarda zor malesef:hhman:
evet en içten katılıyorum J@CK@L a :)

bu mod yine iyiymiş . bikaç mod adam öldürdü ya temmuzda

modlarımıza kolaylık ve sabır diliyorum.

heheh güzelmiş ya:)

sevgili ve saygı değer mod arkadaşlarım sizlerden yanlış yerlerde açmış olduğun bütün konular için özür dilllerim, tabi her işin bir zorluğu var, allah sizlere kolaylık versin,

SAYGILARIMLA

User olmak gibisi yok :D

zuhahaha allah yardımcınız olsun :)

Uzunefe' Alıntı:
bu mod yine iyiymiş . bikaç mod adam öldürdü ya temmuzda

BENDE DİYECEKTİM Kİ BÖYLE ARTALIğa yAZARSAN MOD KİLİTLER FİLAN DİYE AMA ARKDAŞIN YAZDIKLARINI OKUYUNCA BU FIKRAYI Bİ DAHA YAZMA DERİM:)

Modların anısına bi konu :) cidden sorumluluk istiyor. Onlar olmasa site ler nası ayakta duracak..

Geri