crazyboy_9999' Alıntı:ya valla forum oyunları bana göre baştan aşağı saçma geldiği için herşey oyun olabilir
çünkü ben artık ne forum oyunu olur ne olamaz bilemez durumdayım =D
maximus' Alıntı:J@CK@L satasacak bırılerınımı arıyosun. kusura bakma bunlarla ılgıneceke vaktım yok. sen daha ıı bılıyosan gır foruma guzel oyunlar ac mıllet oynasın. bızımle ılgılı bır kac msj ını gordum sesımı cıkarmadım ama bu kadarı yeter lutfen kendı sısne bak. yonetımden cıktın dıye herkese satasmaya calısıyosun. hangı konuya yorum yapsan alay edıcı bır sekılde yapıyosun. lutfen bırakta herkes ısını yapsın.
maximus' Alıntı:ben bızım ıcın soyledıklerınden bahsetmıyorum forum genelıne attıgın postlardan bahsedıyorum
J@CK@L' Alıntı:illaki avukatı olması gerekmıyor bence başkasının konusuyla ilgili bir şikayette bulunurken.
sadece bir rahatsızlığını belirtmiş . bence cokda üstüne düşmeyelim
forum oyunları için şunu söyleyim ve cok ciddiyim!!
Bölüm modları bile forum oyunu nedir ne değildir bılmıyor. yetersizler.
kendi acdıkları konuların çoğu forum oyunu değil. bunu da bi dikkate alsalar iyi olur. bunu her türlü kanıtlarım![]()
J@CK@L' Alıntı:illaki avukatı olması gerekmıyor bence başkasının konusuyla ilgili bir şikayette bulunurken.
sadece bir rahatsızlığını belirtmiş . bence cokda üstüne düşmeyelim
forum oyunları için şunu söyleyim ve cok ciddiyim!!
Bölüm modları bile forum oyunu nedir ne değildir bılmıyor. yetersizler.
kendi acdıkları konuların çoğu forum oyunu değil. bunu da bi dikkate alsalar iyi olur. bunu her türlü kanıtlarım![]()
J@CK@L' Alıntı:satasmayla alakası yok ben gördüğümü söyluyorum. yönetimden kendi isteiğimle cıkdım bunun için
kimseye bulaşmam. sizile ilgili mesaj atarım herkesle ilgili atarım bu bana kalmış.
alaycı bir tavır asla yok mesajımda demekki iyi okumamassın
neyse işinize bakın o zaman. herhangibir tartışma cıkarmaya niyetim yok.