Modifiye'de Moderatör Sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Motorlu Araçlar & Modifiye dünyası kısmında problem yaşanıyor, benim gözüme çarpan ve eminim ki çoğu üyenin de dikkatini çeken bir durum bu, Aktuğ ve Ghost neredeyse hiç girmiyor artık, Aktuğ en son 23 Mayıs 2009'da mesaj yazmış, Ghost ise en son 31 Ağustos'ta konu temizliği yapmış.

Konu kişileri eleştirmek değil, bölümün yaşadığı bir problemi dile getirdim. Dilerim çözülür.

Oraya mod atayalım. Tabi bu atama bizim elimizde değil ama.

fazla yoruma gerek yok modluk kolayca verilmiyor kolay kolay da alınmıyor benim bildiğim :)
ancak mod olup ta uzun süre foruma uğramayanların durumunu yetkililer herhalde değerlendirecektir.
İkincisi forumda bir çok emeği olup ta modluk başvurusun da bulunan ve hala foruma büyük katkı sağlayan fedakar arkadaşlarmız emeklerinin karşılığını acaba alabildiler mi?

Zaten Heckhell in moderatör lük anlayışını çok garip buluyorum. Onca değerli arkadaş modluk için

başvurduğunda kabul edilmiyor ama bir defa modluğu eline alan ve daha sonra ortalıkda

gözükmeyenlere ise hiç dokunulmuyor. hackhell de modluk devlet memurluğuna benziyor.Bir defa

kapağı attın mı seni ordan kimse alamıyor

Bora işlerini yoluna koyar koymaz smodlarla birlikte yönetimi tekrar gözden geçireceğiz, meraklanmayın =)

bölümle en kısa zamanda ilgilenicektir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri