Modluk........ :)

i90193_adsz.JPG

yeter sanıırım açtıgın konunun ustune baqsaydın görürdün :D

1- Modların görevi öncelikle sorumluluğu altında olan bölüm yada bölümlerin düzenini sağlamakdır [bu asıl görevi], bi başka görevi de forumun genelinde yada bölümünde üyelere yardımcı olmak, ortamın paylasım platformu oldugunu hatırlatıp gerginlikleri önlemek vs. bu da görevi sayılabilir.

2.Modlar herzaman olmasada hergün bölümlerini kontrol etmelidir. ben ve biçok mod arkadaş sürekli bölümlerinde olmaya çalısıolar tabii sürekli olmak daha iyi..

3.Mod olup olmamakla paylaşımın alakası yok ama mod olmak için tabii ki paylasım yapmıs olman gerektiğinden, yani mod olanan kadar bisürü paylasım yapmıssın mod olunca yapmazsan bu değiştiğini gösterir.. Kısacası paylasımda yapmalısın mod olduktan sonra

4. Bi bölümde kaç mod olacağı bölüme göre değişir kurallarda 2 mod varsa başvurmayın yazıyor.. ama istisnalarda var. Başvurulacak bölümde 4 mod varsa ama modlar hala yeterli olmuyorsa yada yardım istiyorsa yine mod alınabilir.. ama bu istisnadır. Genelde bir yada iki mod 1 bölüme yetmektedir.

5. Bi mod istifa edebilir, geçerli bi nedeni varsa.. ama bu çocuk oyuncağı olmadığı için iyi düşünmelidir. Dark Angel ın dediği gibi HH'de mod olmak nasıl kolay değilse, modluğun alınması da zordur.

6. Asistan modlar ın yetkileri biraz daha sınırlıdır moderasyonla ilgili.. ve görevleri modlara yardımcı olmaktır.. mesela asistan kilitler ben çöpe atarım gibi.. sonuçta onlarda moddur..Biraz tecrübe kazandsıklarında bölüm içinde tam yetkileri olur.. yada yeterli görülmezler ama bu pek görülmedi şu ana kadar ;]

7.Modluk için belli bi istatistik şartı yoktur ama adaylığını koyacağı bölüm yada bölümlerde paylaşımları ve kişiliğiyle üyelerin takdirini kazanmıs olmalıdır.. hemen hemen herkesce saygı görmelidir ki otoritesi olabilsin..

zaten bunlar olunca istatistik te kendinden olur...

8. Asıl görevle birlikte az önce de dediğim gibi forumun her alanında sorumluluk tasırlar gerginlik, kırgınlık olusmasını engellemeye calısır, gördüğü yanlıslıkları ve örn: trojan lı linkleri, kırık linkleri falan filan smodlara bildirir..
en önemlisi de buranın sadece bir internet sitesi değil;

BURANIN BİR AİLE OLDUĞUNU, 7 GÜN 24 SAAT EMEK VERİLEN, HER KÖŞESİNDE ALINTERİ OLMASADA KLAVYE DEN PARMAKLARI NASIR TUTMUŞ İNSANLAR OLDUĞUNU, ÜYELERE HATIRLATMAKTIR.

Dahası da vardır.. yani kolay bişe değildir ;]

sorularına karsılık bende bi soru sorabilirmiyim madem bilmiosun neden oyun genel bölümünde modluk istedin :eek:

modluk cocuk oyuncagı degil herkes bunu bilsin yeter

Ya Kenan$$$ A.m0d Olunca N2apcan Anlamıyorum a.m0d olunca senin dünyadaki deerin artıomu yok sanki çok kolay bir işmiş gibi mod luk modluun konu ile hiç bir ilgisi yokdur bence bana göre bu fiqir...

CHI€F' Alıntı:
sorularına karsılık bende bi soru sorabilirmiyim madem bilmiosun neden oyun genel bölümünde modluk istedin :eek:

Ben mod olmadan önce bunları bilmiyordum.Her mod adayıda bilecek diye bişey yok.

Örneğin modluga alındıgında nasıl konu tasımasını bılmıyor sonradan öğrenıyorsa

bunları da bilmemesi cok normal

Arkadaşlar Biliyorum Konu İle İlgili Değil Ama Ben Bu Nikimi Değiştirebilirmiyim :D:D

İyi Forumlar........

J@CK@L' Alıntı:
bunları da bilmemesi cok normal

verdiin örnek çok güzel tamam konu tasımasını bilecek die bisey yok ama ki

"+SİZ MODLARIN ASIL GÖREVİ NEDİR?..."

sorusuna benim sorum gayet mantıklı yanlısmıyım

mod nası olmalıdır dıye soruyosan forumda örnek olarak benı takip edebilirsin :D :D

arkadaşlar kurallarda mod başvurusu için gerekli olanlar yazıyo, mod olduktan sonra yapılacakları merak etmiş, kenan arkadaşımız bence art niyeti olmadan kafasındakileri sormus diye cevap verdik..

bunda hemen köpürücek bişey yok zaten o da hemen hemen tatmin olacağı cevapları almıştır. uzamasına gerek yok

Geri