Mourinho'dan Transfer Açıklaması

admiral

New member
Reaction score
0

Ntvspor'un konuğu olan Mourinho şu açıklamalarda bulundu:

"Hamit çok önemli bir oyuncu. Eğer Madrid’de kalmak isterse mutlu olurum çünkü ona saygı duyuyoruz. Şampiyon grubun bir parçası olarak görüyoruz. Ama Türkiye’ye gelmek isterse tabii ki kendisine yardım etmeye çalışırız. Nuri ve Hamit için bu sezon kolay değildi. Real çok zor bir kulüp, kulübün kültürü yetenekli oyuncuların da oynamasını destekliyor. İki oyuncunun da hemen takıma girmesi olası değildi. İki futbolcu da fiziksel sorunlarla geldiler takıma. İlk 4-5 ay kendileri antrenman bile yapamadı. Oynamaya hazır hakle geldiklerinde de takım oturmuştu ve kazanan bir takım olmuştu. İkisi de çok profesyonel birer futbolcu. Kulüpte herkes onları seviyor. Onlar için en iyi kararı alacağız."

Birçok ülkeyi dolaştığını ifade eden Portekizli teknik adam, İstanbul’da ilk defa böyle bir deneyim yaşadığını ve şehrin tadını çıkarmak istediğini ifade etti.

Bir gün ulusal takım çalıştıracak mısınız sorusuna ise şimdilik böyle bir isteği olmadığını söylerken sözlerini şöyle tamamladı.

"Kariyerimin en iyi günlerini geçiriyorum. Olabildiğince fazla eğlenmeye çalışıyorum. Ulusal takım pek de kolay değil. Her gün oyuncularla birlikte olamıyorsunuz. Bu benim istediğim bir tarz değil. Ben her gün oyuncularımla olmak isterim. Ancak kariyerimin son bölümünde milli takım çalıştırmak da isterim."​

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    26.8 KB · Görüntüleme: 39
Geri