Mourinho'nun aklı hala Ada'da

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, İspanyol medyasının yaptığı eleştirilere kulak asmadığını söyledi. Portekiz'de, İngiltere'de ve İtalya'da şampiyonluklar yaşayan 47 yaşındaki teknik adam, kendisi için ideal futbol ülkesinin İngiltere olduğunu kaydetti.

mourinho3_AMCKA.jpg

Kulüp başkanı Florentino Perez'in dünyanın en iyi teknik direktörü övgüleri arasında Real Madrid'in başına getirilen Jose Mourinho, ilk haftalarda beklentileri karşılayamadı.

Gol bölgesinde sıkıntı yaşayan Real Madrid ligde oynadığı son maçta Deportivo'yu 6-1 yenince Mourinho'nun üzerindeki taraftar ve özellikle medya baskısı da biraz olsun azaldı. Buna karşın Portekizli teknik adam, medyanın kendisine yönelik eleştirilerine hiçbir şekilde kulak asmadığını açıkladı.

Mourinho,"Eğer yazılanları umursasaydım bu işi yapamazdım. Gün geçmiyor ki, gazetelerde benimle ilgili bir haber, ağzımdan bir demeç yazılmasın" dedi.

Kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, İtalya ve İngiltere liglerini de kapsayan 17 farklı kupa bulunduğunu hatırlatan 47 yaşındaki teknik adam, "Buraya geldiğimde beni de sorguladılar. Real Madrid'in kariyeri zayıf bir teknik direktörle çalışmasının imkanı yok. Madrid'in patronu belirli bir statü de olmak zorunda yoksa rahat bırakmazlar" diye konuştu.

İspanya'dan önce Portekiz, İngiltere ve İtalya'da görev yaptığını belirten Mourinho, İngiliz futbolunun her zaman favorisi olduğunu vurguladı.

Portekizli teknik adam, "Portekiz, İtalya ve İspanya'da insanlar maçların önünü ve sonunu, maçların kendisinden fazla seviyorlar" diyerek bu ülkelerde futbol dünyasının polemikler üzerinden yürüdüğünü ima etti.

Futbol dünyasında uzun süredir Premier Lig’e duyduğu bağlılığı her fırsatta dile getiren Mourinho'nun Alex Ferguson'dan sonra Manchester United'ın başına geçeceği konuşuluyor.

NTVSPOR

Geri