Movie Php Online Film Dizi İzletme Scripti Seolu Kısmen Türkçeleştirilmişdir

RıfatOzk

New member
Reaction score
0
Movie Php Online Film Dizi İzletme Scripti Seolu Kısmen Türkçeleştirilmişdir

Merhaba Arkadaşlar Kendi Türkçeleştirdiğim Ve Seosudaki Sorunu Düzelttiğim Online Sinema Scriptini Sizinle Paylaşmak İstiyorum

Script Kısmen Türkçeleştirilmişdir!
Seo Sundaki Sorun Çözülmüşdür Yani Çalışıyor :bq:

Demo : http://www.forfreemovie.com/

Admin Kullanıcı Adı : Admin

Şifre : Admin

Dowload Adresi : Buradan İndiriniz

Kurulum Hakkında Detaylı Bilgi Zipli Dosyanın İçinde : Setup Instruction

Sorun Olursa Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olabilirim iyi Günler

Menü Top Hatasının Düzeltilmesi
Arkadaşlar Burdaki İndir menu_top.php Dosyarını İndirip Scriptin Ana Dizinde Modules Klasoru Oradan Menü Klasorunun İçindeki menu_top.php Değiştirin Sorun Düzelecekdir

Süpersin ya cogu kez kurmaya calistim ama hep hata verdi düzeltememistim

teşekkür eline saglık

Çok güzel script kurdum ama bi türlü film ekleyemedim o konuda yardım edersen sevinirim

arkadaşım slm bu script localde çalışıyormu yoksa illaki hostamı upload etmemiz gerekiyor. Localde bi türlü çalıştıramadımda :):):) naptıysam hata veriyor bi türlü kuramadım.

olum siz bişeyden çakmıyorsunuz adam scripti kurmuş film ekleyememiş ben bu scripte yorum entegre ettim php öğrenin öle gelin bakalım komikler size bu arada yaşımda 17 zuhaaaaa size

Kardeş Demiyu Elden Geçirsene Adult Siteye Giriyo

Arkadaslar Fılmlere Tıklayınca Hata Verıyo.
Bıde Admın Panele Nerden Gırcem Bı Yardımcı Olun Lütfen Acıl.

Sımdıden Tesekkürler

arkadaşlar php kurmadan önce ne nedir nasıl yapılır onu bir öğrenin sonra kurun..

kardeşim film ileyince hata veriyor demişsin verir tabi sen .htaccess i düzenledin mi ? düzenlemezsen videolar hata verir tabi.

arkadaşım bu scripte yourm modu ekledim diyorsun iyi güzel ama bizede söylede bizde faydalanalım ben yorum modu eklemeye çalıştım ama olamdı.

Geri