Mozilla, Firefox 4.2 Alpha'yı yayınladı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Mozilla, Firefox 4.2a1pre sürümünü 'Minefield' adı altında Mozilla Nightly web sitesinde yayınladı. Mozilla'nın geliştirme sürecini hızlandırmasıyla, Haziran'ın son haftasında Firefox 5'in çıkması muhtemel.

Plana göre yeni özellikler 'nightly' kanalıyla hayata geçirilecek. Deneysel veya beta kanallarına taşınmadan önce ise devre dışı bırakılacak veya eklenecek. Geliştirme süreci uzun süren özellikler, hazırlanana kadar (veya iptal edilene dek) nightly kanalında bekleyecek. Geliştirme döngüsü boyunca yeni kodların nightly kanalından altı haftada bir taşınacağı biliniyor.

Firefox 4.0'ın yayınlanmasının ardından ilk yayınlanan Minefield olan bu yapı, birçok eklentiyi devre dışı bırakıyor. Eğer kullanmaya karar verirseniz, bu sürümün bir Alpha sürümü olduğuna ve eklentilerinizin birçoğunun kullanılmaz hale geleceğine dikkat etmeniz gerekiyor. Sürümdeki değişiklikleri bu adresten görebilirsiniz.

Mozilla, Firefox 4.2a1pre sürümünü

Bu Mozillayı anlamaz oldum.
Günden güne geriye gidiyor sanki.
4 3 e göre yavaş.
Nasıl bir artısı var anlamadım ama hadi hayırlısı.
Tilki ye yenilik lazım.

bu ne ya hergün yei bi firefox sürümü çıkıyo

Tam versiyonu ne zaman çıkacak bunu

4 serisinde yavaşlıktan şikayet edenler firefoxu kişisel klasörleriyle birlikte silmeyi denesin ve 4ü yüklesin. Bu etkili oluyormuş normale dönüyormuş.Diye duydum. :001_cool:

Ben 4 kullanıyorum oldukça iyi.

Geri