MP3'ü Bilgisayar Görmüyor arkadaşlar Lütfen yardım edin

yayo

New member
Reaction score
0
arkadaçlar geçenlerde mp3 aldım pc taktım yenidonanım bulundu ama yüklenirken hataoluştu diyor ve mp3 görmüyor ne yapacağım yardım edin

Bilgisayarın Vediği Hata Bu:

adszlrl.jpg

MP3 PLAYERDA BU ARKADAŞLAR TEAC MP-370

57913_1633156031496_1314510284_31678690_5868399_n.jpg

NOT:ARKADAŞLAR BU SORUNU NASIL HALLEDEBİLİRİM YARDIM EDİN NEOLURSUNUZ YARDIM EDİN LÜTFENNN :S:S

Farklı bir kabloyla dene.
Umarım kablon bozuktur.

Sorun ya usb driverda ya da yada bağlamaya çalıştın aygıtta.bende de mouse bozuktu aynı hatayı veriyordu

Arkadaşlar mp3 taş gibi çalışıyor kablosunuda yeni aldım gene aynı hatayı veriyor bende bu mp3 driveri yok acaba ondanda kaynaklanırmı acaba

CD'den çalışan bir GNU/Linux dağıtımı ile deneyin derim. Ubuntu tavsiyemdir.
Benim de daha önce bazı aygıtlarda sorunum olmuştu. GNU/Linux'ta daha az zorluk çektim.

Arkadaşlar bu mp3ün drıverını ben bılmıyorum bılenınız varmı belkı drıver yuklerse gorur

sistem hatası bu kardeş
bilgisayarım simgesine sağ tıkla
özellikler de Otomatik güncelleştirmeleri aç.
ayrıca ordaki linkten windows update web sitesine bağlanıp driver ları güncelle
sorun kalmaz.
bildiğim kadarıyla mp3 playerlerin çoğu 2.0 ile çalışır ve ayrıca xp otomatik tanır
bi driver a gerek yoktur..

hocam o mp3 başka bir pcye tak bakalım aynı uyarıyı verecekmi ama uyarıyı vereceğini sanmıyorum senin pc hifif bir virüs kapmış sanırm portları kapatmış .. combofix ile tarat sonra geri tak çalışacaktır..

Her ihtimali denemek gerekir böyle durumlarda başka pc ye tak bakim calısacak mı eğer calısırsa sorun driverlarında

arkadaşlar günçelleştirdim herşeyi gene aynı hata verdi kurmam gereken bi driver varmı arkadaşlar sölermisiniz

Geri