mpeg to avi converter.. lazim :)

gule_asik

New member
Reaction score
0
kisaca söyle anlatayim durumu..

orjinal VCD ler var elimde, onlari pc ye kopyaliyorum, ve dosyayi xxxxx.mpeg olarak degistiriyorum, yanliz bunlarin boyutu cok büyük oluyor...

bunu avi ye ceivrmem lazim, bi kac converter denedim ama olmadi, olsa bile kalite cok berbat, yada sadece ses oluyor görüntü yok..

yani orjinal cd leri pc ye gecirdikten sonra formatini degistirip boyutunu kücültüp upload yapabilmem icin bana hangi programi önerirsiniz??

tabiki programida sunarsaniz dahada süper olur :)

saygilar
gule_asik

aradim elimde bi kac programda var ama sanirim bi yerde yanlis yapiyorum, sorun program bulmak degil..

imtoo mpeg converter ile denedim en son ama bi yerde bi seyi yanlis yapiyorum olmuyor...

Format Factory işini görecektir. ücretsiz ve on numara programdır...

@asi
(pm atacaktim ama buna yetkim yok mus)

Forumda yeni oldugumu söylemistim, bir forumu tam olarak anlamak icin biraz zaman gecmesi gerekir sanirim bunu siz benden daha iyi bilirsiniz, konuyu yanlis yere acmis olabilirim bu konuda birsey demiyorum, ama niyetim yaygara yapmak falan KESINLIKLE degildir.

Herneyse uzatmaya gerek yok.
saygilar

@hocuspokus
ilginiz icin tesekkürler....

saygilar

Not: pm atamadigim icin yazdim diger konuda kapaliydi, görevli arkadas gerek görürse konuyu kaldirsin....

@asi
(pm atacaktim ama buna yetkim yok mus)

Forumda yeni oldugumu söylemistim, bir forumu tam olarak anlamak icin biraz zaman gecmesi gerekir sanirim bunu siz benden daha iyi bilirsiniz, konuyu yanlis yere acmis olabilirim bu konuda birsey demiyorum, ama niyetim yaygara yapmak falan KESINLIKLE degildir.

Herneyse uzatmaya gerek yok.
saygilar

@hocuspokus
ilginiz icin tesekkürler....

saygilar

Not: pm atamadigim icin yazdim diger konuda kapaliydi, görevli arkadas gerek görürse konuyu kaldirsin....

Kardeş sorunun halloldu mu? ona göre yardımcı olmaya çalışırız.

ilginiz icin tsk ler, sagolun....

Xilisoft video converter ultimate bende zaten vardi, dün deneme yaptim sadece 50mb kücüldü dosya tekrar denemem lazim...

ilginiz icin tekrar tsk ler bundan sonra kendim hallederim heralde...

saygilar

Geri