MS Uyardı :IE'yi sakın bırakmayın!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
2wcmzhz_th.jpg

bwylx_th.jpg
MS Uyardı : "IE'yi sakın bırakmayın!"

Microsoft
, Internet Explorer
'ın lekelenen imajını düzeltmek için hemen kolları sıvadı.

Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde Almanya Federal Güvenlik Ofisi, Internet Explorer'a karşı bir kampanya başlatmış ve güvenlik nedeniyle kullanıcıları alternatif tarayıcılara yönlendirecek bir açıklama yapmıştı . gelişmenin ardından çok kısa bir süre geçtikten sonra microsoft açıklama yaptı :

2n8ammv_th.jpg
Microsoft
İngiltere'deki Güvenlik ve Gizlilik bölümünün başkanı olan Cliff Evans basına konuşarak tüm bu olayların maksadını aştığını ve olanın kullanıcılara olacağını söyledi. Evans, Internet Explorer 6'nın bile rakip tarayıcılardan çok daha güvenli olduğunu ve Internet Explorer'ı bırakarak diğer tarayıcıları kullanmaya başlayacak olanların pişman olma ihtimallerinin çok yüksek olduğunu belirtti. Şu anda piyasada en güvenli tarayıcının Internet Explorer 8 olduğunu da söyleyen Evans, güvenlik açıklarının hızla kapatıldığını ve bu açıkları hedef alan saldırılar da yaşanmadığını sözlerine ekledi.

ben ie ye alısmısım mozilla yada baska bır tarayıcı sarmıyor nedense.

Internet Explorer'dan kim ne derse desin vazgeçmem imkansız. Ne Mozilla ne Chorome ne de Opera...
Mesele internet tarayıcı programı internet explorer ise gerisi tefarruattır. :p:)
Benim gibi vazgeçmeyen arkadaşlar vardır herhalde :) Ben şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım, yaşayacağımı da zannetmiyorum...

sayın ulash arkadaşımızın verdiği opera 10.50 sürümü bence çok güzel arkadaşlar.internet explorer güzel ama bir sayfayı açarken çok bekliyor.operanın bu sürümünde ise bu yok.ben hackhell de beklememek için özellikle operayı kurdum.sayın ulash,known.wolf gibi değerli arkadaşlarımız sayesinde en güncel virüs ve yardımcı proğlarları kullanıyorum.inanın bigisayarım 4*4 lük oldu buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.saygı ve sevgilerimle

not : kullandığım proğramlar
eset smart securıty 4,2 beta sürümü
advantec systemcare 3
ıobıt securıty 360
ccleaner
disk reccue2009
driver scanner 2009
bu proğramlarımın hepsi full+hergün spam +virüs taraması yapıyorum bilgisayarım tertemiz ve gayat hızlı
bilgisayarınıza bakım yaparsanız explorer+mozilla 2 sinide kullanın bir şey far etmez
tekrar saygılarımla

ben yanyana kullanıyorum,genelde frefox.

opera firefox maxthon daha sonra İE çok mecbur kalmadıkca İE kullanmıyorum :hadiordan

hız istiyorsan opera
bol yama ve güvenlik firefox

bana güven veriyor maxthon

İE trashhh :hadiordan

Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar kullanıyordum İE'yi.... Ama daha sonra Mozilla'yı keşfettim ve o gün bugündür de değiştirmedim ve çok memnunum....

açılış hızında google chromeun rakibi yok :D walla yok.. tek tıklama hoop internet..

ayrıyetten mozillayı kullananlarda bi sorun var galiba.. çünkü mozilla kullanıldıkça eskiyen yıpranan bir tarayıcı.. ayrıyetten siteleri açarken pek çok şeyi geç göstermesi zaten rezil bi durum..

Geri