Msn çevrimiçi görünemiyorum?

Big_lardet

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar benim sorunum msnde çevrimiçi olduğum halde arkadaşlarım tarafından çevrimiçi görünemiyorum.Aynı pc de başka oturum açtığımda o görünüo çevrimiçi ama sık kullandığın görünmüo ne yapabilirm cidden çok sinir oldum bu duruma:S

merhaba arkadaşlar benim sorunum msnde çevrimiçi olduğum halde arkadaşlarım tarafından çevrimiçi görünemiyorum.Aynı pc de başka oturum açtığımda o görünüo çevrimiçi ama sık kullandığın görünmüo ne yapabilirm cidden çok sinir oldum bu duruma:S

Merhaba,
Kişi listenizin sayısı, kullandığınız işletim sistemi ek yamalar gibi teknik bilgileri lütfen belirtin.
Ayrıca, başka bilgisayarda messengerdan oturum açtığınızda aynı durum sözkonusu mu?

windows xp kullanıyorm 170 kişi var.msn 8.5+Plus+msn discovery kullanıoyorum.Ama dediğim gibi aynı pcden başka msn açtığımda o online görünüo ama sık kullandığım çevrımdışı ama arada online oluyor kendiliğinden.

başka pc den denedim yine aynı sorunu yapıo :S ama arada düzeli anlamadım gitti ilk defa böyle bi sorunla karşılaşıyorum.

arkadaşım ben 4-5 kişiden daha duydum bunu ..babam bile aynı şeyden şikayetçi.. Bendede oluyor..
kendimi listeme eklemiştim ve çevrim içi olduğumda kendimi göremiyorum .. Galiba msn'de bir sorun var.. düzelir yine..
Tek sorun msn .. senden kaynaklı bir şey değil..

bilmiyorum ama garip olan aynı pc den başka msn açtığımda diğer kişiler tarafndan online görünüyor:S nasıl bi çözüm olabilir buna çok sinir edici durum

yok mu bu sorunu çözebilecek babayiğit xD

Geri