Msn İçin Acil Yardım Lütfen...

TaBi

Since1984
Reaction score
0
Arkadaşlar beni msn de kendi kişi listesine ekleyen kişinin bilgilerine ulaşabilme imkanım varmı, {özellikle msn de adres alırken adı soyadı gibi kısımları} varsa nasıl yaparım yardım istiyorum...konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.

Öncelikle konu bana göre yanlıs yerde değiL . eğer kulanıcı profil olusturmus iSe Profiline tıkla Profilinde bilgiler gözükecektir

:D

bu tür bilgileri bulman çok zor tabi space sayfasına yazmamışsa :D

İstediğin bilgilere erişebilmen için msn şifresine ihtiyacın var. msn şifreleri ise devasal hotmail sunucularında Master Code ile şifrelenmiştir. kırmak milyarlarca yıl surer :)

İstediğin bilgilere erişebilmen için msn şifresine ihtiyacın var. msn şifreleri ise devasal hotmail sunucularında Master Code ile şifrelenmiştir. kırmak milyarlarca yıl surer :)

sende çok abarttın :D bu o msni kullanan kişiye göre değişir saf biriyse çok rahatlıkla ağzından bilgileri alabilirsin ;)

hack işi ile uğraşıyosan bunun imkansız olduğunu söylemezsin

hacı öyle saflar varki kız msninden kendi bilgilerini ağzından rahatça alabilirsin tabi bu zeka işi biraz

çeşitli yöntemlerle de hackleyenler var %100 hacklenmiycek diye bişeyi hiçkimse söylemeyemez bence...

arkadaş bende bi msn kırmak istiyom gizli yanıt ve şifreyi bilmiyom sen bana yarımcı olurmusun

arkadaş bende bi msn kırmak istiyom gizli yanıt ve şifreyi bilmiyom sen bana yarımcı olurmusun
bana yarımcı olmak isteyenlerın msj larını beklıyorum

Geri