msn şifresi bulma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
arkadaşlar gizli sorusunu bildiğimiz bir msn nin şifresini öğrenebilirmiyiz ama şifreyi değiştirmicez gizli soruyu yazcaz şifreyi alcaz yada gizli soruyla msn ye girebilcez bu yo mümkünmüdür bilen varsa yardım etsin cok acil lazım
arkadaşın gizli sorusunu biliom şifreyide almak istiom ama başarısızım yanlız sorduğum şey gizli sorudan msn şifresi değiştirme diill ha dikkatli okuon
gizli soru ile şifre öğrenme bunu arıyorum artık siz bıraktım siz hallederisiniz o kadar hacker okadar lamir var sitede biri biliodur

yalnızca gizli soruyo bilerek bu dediğini yapmak mümkün değil..

aynen arkadaşın sorusunun cevabını benimde öğrenmem gerek ??? bi bilgisi olan yok mu içimizde?

gizli soruyu girerek şifreyi öğrenemeyiz arkadaşlar. gizli soru şifre sıfırlamaya yarıyor. yahoo da oluyordu sanırım ama msn de olmuyor.

Gizli Soruyu Girince..

Senden Yeni Şifre Girmeni İster Ve Yeni Şifre Girdikten Sonra Ancak Öyle Giriş Yapabilirsin..

Şifreyi Değiştirmeden Kesinlikle Giriş Yapamazsın..

İyi Forumlar​

ya kardeşim bide iyi okuyon dedik senin solediğin porala sıfırlama onu benim kardeşimde yapar benim sorduğum bu diil gizli soruyla şifreni sıfrlamak diil iyi oku ole cewap ver yada bilmiosan boşuna sayfayı kirletme

yinede sağol emek vermişsin

arakdaşım biraz sakin bu ne tepki!

Arkadaş sana yardımcı olmaya çalışmış ama yanlış konuda Böyle şeyler olabilir...

Bence biraz daha cana yakın yaklas... :goz:

zor işin zor boş ver şifresini al sonra hacker olarak gir msn ye bi arkadaşına söle bi msn açsın ordan yazsın sana sende geri ver şifresini senden bilmesin....

yapamazsın.bende denemiştim:)tabi bir sürü msn hackleme yöntemi var bazıları çalışıo denio.bence sen gizli soruyla deilde direk olarak msn hacklemekle uğraş.direk şifreyi al yani..

zor işin zor boş ver şifresini al sonra hacker olarak gir msn ye bi arkadaşına söle bi msn açsın ordan yazsın sana sende geri ver şifresini senden bilmesin....

aynen dediğini yaptım msn ye girdim kızın babası acıktı babası dedi sen kimsin bende sınıf arakdaşı işte ..... nin msn sini hacklemişler bende kurtardım alın şifreyi dedim ama sonra babası kızına msn aldı ben onuda biliomda işte gizli soruyla direk girmek istiom

msn kıran varmı arkadaşlar varsa bi yardımcı olurmusunuz oyun hesabım çalındı geri alamıyom adam dan ama msn kırsam alırım herkeze teşekürler.

msn kıran varmı arkadaşlar varsa bana biraz yardımcı olurmusunuz olursanız çok sevinirim

Anam ne bu msn kırma aşkı yha..Maaşallahınız var aa bayramın II. qününden qidin qezin yaws bırakın msn hackLemeyi..

waallaa arkadaşlar 1 senedir aradım taradım ama bir türlü bulamadım sanırım yok böyle bir porogram :D Bulan olursa haberversin şimdiden teşekürler.....

msn calındı benimde :S

kardeşim msn ni geri alamam ama calınmaması için yardım edebilirim kimseden dosya kabul etme güvenmediğin kişileri listene ekleme ıp ni gizle kimse bir halt edemez sana bide indiridiğin şeylere dikkat et keyloger falan yemedikce bişey olomaz bide msn gizli sorunu hep alakasız şeyler yap ozaman hackleyemezler seni

Msn şifresi almanın en kolay yolu gizli soruya verilen yanıt ile olur, onuda tahmin ederek bulmaya çalışın, genelde insanlar akılda kalan bazıt cümleleri tercih ediyor. Hotmail fakeleri yiyen yok artık, kullanılan anti virüsler ve e-maiilerin içindeki tarayıcılar bu tür deki yazılımları engelliyor yada bazı özelliklerini kısıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri